Fetita disparuta din Buzau a fost gasita dupa 18 ore

Sambata, 14 Septembrie 2019, ora 11:27
8395 citiri
Fetita disparuta din Buzau a fost gasita dupa 18 ore
Foto: Arhiva Pixabay

Politistii din Buzau au fost sesizati, vineri seara, despre disparitia unei fetite de 8 ani si 10 luni din localitatea Bisoca.

Copila a plecat la ora 17:00 catre un camp unde cosea bunicul sau, aflat la 500 de metri de casa, si nu a mai revenit. Politistii cer ajutorul oamenilor pentru gasirea fetei.

Fata ar fi pornit intr-o zona de faneata, unde cosea bunicul sau, insa trebuia sa traverseze o portiune de padure pentru a ajunge la el.

O cheama Ploscaru Nicoleta si are o inaltime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, par saten, prins in coada, ochi caprui, ten deschis, fata ovala.

La momentul disparitiei, fata era imbracata cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant si pantofi sport, rosu cu negru.

"Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care aceasta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie", au transmis politistii din Buzau.

UPDATE 10:27 Fetita nu a fost gasita inca, desi cautarile s-au desfasurat pe tot parcursul noptii trecute, autoritatile stabilind ca un elicopter sa survoleze zona.

In zona a fost ridicata si o drona, dar copila nu a fost descoperita.

Sambata dimineata, echipajele de cautare au fost suplimentate. Astfel, copila este cautata acum de peste 100 de politisti, 30 de jandarmi, localnici, de parintii si rude.

In plus, la Buzau sunt asteptati gruparea mobila de la IJJ Ploiesti, dar si caini de urma, altii decat cei deja folositi, care vor fi adusi din Vrancea.

UPDATE 11:30 Fetita a fost gasita dupa mai bine de 18 ore de cautari, intr-o poienita, langa comuna Bisoca.

Primele informatii sunt ca fetita este in stare buna si nu are urme de violenta pe corp.

Surse citate de Mediafax din randul celor care au participat la cautarea fetitei spun ca, atunci cand a fost gasita, copila era speriata, pentru ca petrecuse toata noaptea sub cerul liber.

Nicoleta a fost zarita din elicopter destul de departe de casa. Ea le-a spus, emotionata, salvatorilor, ca a plecat spre locul unde se afla bunicul, la coasa, dar s-a ratacit.

A fost chemata o ambulanta pentru a-i verifica starea de sanatate a fetitei, apoi va fi dusa la spital, la Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#fetita disparuta Buzau , #politie