Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > crima
A   A   A

O cercetatoare americana a fost ucisa si abandonata intr-o grota din Creta

O cercetatoare americana a fost ucisa si abandonata intr-o grota din Creta
Foto: Facebook/ Searching for Suzanne
Moartea unei cercetatoare americane, Suzanne Eaton, care a venit in Creta la o conferinta si al carei corp a fost descoperit luni intr-o grota, este o crima, iar femeia probabil a fost asfixiata.

"Acesta este un act criminal, o ucidere prin asfixiere", a declarat, joi, o sursa din cadrul politiei, fara sa ofere alte detalii.

Presa locala scrie ca examinarea corpului a aratat ca nasul si gura femeii au fost acoperite, dar era incert, initial, daca a murit sufocata.

Corpul lui Suzanne Eaton - un biolog molecular, in varsta de 59 de ani, de la Institutul Max Planck din cadrul Universitatii din Dresda, in Germania, care nu a mai fost vazuta de la 2 iulie - a fost gasit luni intr-o grota in apropierea unui drum, nu departe de orasul Chania, unde avea loc conferinta, relateaza AFP.
Aceasta grota, situata in apropiere de satul Xamoudochori, face parte dintr-un ansamblu de grote putin cunoscut si care a fost folosit de catre armata nazista in Al Doilea Razboi Mondial.

"Suntem profund socati de acest eveniment tragic. Suzanne era o cercetatoare exceptionala, o sotie si o mama iubitoare, o sportiva si o persoana cu adevarat minunata, pe care toata lumea o iubea", a reactionat Institutul Max Planck intr-un comunicat.

Suzanne Eaton era casatorita cu un cercetator britanic, Anthony Hyman, si avea doi fii.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Iulie 2019, ora 15:13

 Articol citit de 6639 ori

Citeste si: