Numar record de interventii pentru salvamontisti, in acest weekend

Duminica, 06 Ianuarie 2019, ora 09:31
1637 citiri
Numar record de interventii pentru salvamontisti, in acest weekend
Foto: Facebook/ Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Salvamontistii anunta ca au avut o noua zi foarte grea, fiind solicitati sa intervina la mai mult de o suta de accidente, cel mai mare numar din acest sezon. 20 de interventii au avut doar echipele din Salvamont din municipiul Brasov.

"O zi de foc pentru cei peste 300 de salvamontisti prezenti la datorie pe domeniile de practicare a sporturilor de iarna, in zonele cu afluenta turistica mare si in cabinetele medicale ale bazelor si posturilor Salvamont. Au fost solicitati sa intervina la un numar ingrijorator de mare de accidente, cel mai mare din acest sezon de iarna", a anuntat, duminica dimineata, Salvamont Romania.

In ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 101 apeluri de urgenta, astfel: 20 de apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov, cate 10 apeluri pentru Salvamont Predeal si Salvamont Busteni, cate 9 solicitari pentru Salvamont Lupeni, Salvamont Sinaia si Salvamont Alba.

De asemenea, au avut cate 5 interventii salvamontistii din Gorj, Cavnic si Caras-Severin. S-au mai primit 4 apeluri pentru Salvamont Baia Mare, 3 apeluri pentru Salvamont Mures, 4 apeluri pentru Salvamont Valcea, 4 apeluri pentru Salvamont Harghita, 2 apeluri pentru Salvamont Prahova-Azuga, 2 apeluri pentru Salvamont Petrosani, 2 apeluri pentru Salvamont Covasna, 3 apeluri pentru Salvamont Bran si cate un apel pentru Salvamont Borsa si Salvamont Cluj.

S-au mai primit si 30 apeluri prin care se solicitau informatii despre starea partiilor, diferite zone montane si trasee turistice.

"Pana la finalul vacantei scolare salvamontisti vor ramane, cu efective sporite, zilnic, de serviciu pe domeniile de practicare a sporturilor de iarna si in cabinetele medicale ale bazelor si posturilor Salvamont", au mai precizat salvamontistii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#apeluri Salvamont sambata, #numar record apeluri Salvamont , #Salvamont