Noua persoane retinute dupa bataia de la Clejani din ziua de Paste

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 20:33
4558 citiri
Noua persoane retinute dupa bataia de la Clejani din ziua de Paste
Foto: Arhiva Pixabay

Noua persoane banuite ca au fost implicate duminica, 28 aprilie, in altercatia cu violente produsa pe raza localitatii Clejani si soldata cu cinci raniti, au fost retinute luni de politisti, iar in localitate a fost instituita zona de siguranta publica, informeaza un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu.

"Duminica, 28 aprilie, politistii si jandarmii giurgiuveni au intervenit pe raza comunei Clejani, judetul Giurgiu, pentru a restabili climatul de ordine si liniste publica dupa ce membrii a doua familii si rudele acestora s-au agresat reciproc, folosind obiecte contondente, corpuri dure taietoare, pietre, sticle, bucati din gard perturband astfel ordinea si linistea publica.

In urma acestui scandal cinci persoane au fost ranite, fiind prezentate spre examinare medicului legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Giurgiu care a stabilit ca acestea prezinta leziuni traumatice ce necesita intre cinci si noua zile de ingrijiri medico-legale.

Mai multe persoane banuite ca au participat la conflict au fost conduse la audieri, politistii efectuand fata de 13 dintre acestea cercetari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bolintin Vale pentru savarsirea infractiunilor de incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, iar in urma audierilor au fost retinute noua persoane care au fost introduse in Centrul de Retinere si arestare preventiva al IPJ Giurgiu", se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Giurgiu.

Totodata, IPJ Giurgiu a luat masura ca pe raza localitatii Clejani, pentru prevenirea oricaror manifestari de natura a perturba linistea cetatenilor si pentru asigurarea unui climat de ordine si liniste publica, sa fie instituita o zona speciala de siguranta publica, in cadrul careia politistii si jandarmii vor desfasura activitati specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale in sistem integrat, mai precizeaza comunicatul mentionat.

Mentionam ca si pe parcursul anului trecut, timp de cateva luni, in zona Clejani, a fost instituita zona de siguranta publica in urma unui conflict in timpul caruia au fost inregistrate si focuri de arma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#arestati bataie Clejani , #politie