Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > autostrada
A   A   A

Ministrul Transporturilor, intrebat cand se va circula pe centura de sud a Capitalei: Cand va fi gata

Ministrul Transporturilor, intrebat cand se va circula pe centura de sud a Capitalei: Cand va fi gata
Foto: Ministerul Transporturilor
Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a oferit, marti, raspunsuri ironice jurnalistilor care l-au intrebat despre situatia autostrazilor care ar trebui sa fie deschise in acest an.

Astfel, intrebat cand se va circula pe doua benzi pe sens pe centura sud a Bucurestiului, ministrul a raspuns: "cand va fi gata".

Referitor la stadiul lucrarilor de pe portiunea de centura a Capitalei cuprinsa intre A1 si DN7, ministrul Transporturilor le-a spus jurnalistilor ca "daca e santier, atunci inseamna ca se lucreaza".

Totodata, intrebat care sunt autostrazile care vor fi deschise circulatiei in acest an, Sova a raspuns ca "vom circula pe autostrazile care vor fi receptionate".

Lucian Sova a fost numit in functia de ministru al Transporturilor la finalul lunii ianuarie, odata cu noul Guvern Dancila.
Anterior, el a detinut functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) in Guvernul Mihai Tudose.

Sova s-a facut "remarcat" chiar inainte de a fi investit in functie. El a atras atentia opiniei publice dupa ce a declarat, la finalul audierilor din comisiile din Parlament, ca nu este este de acord ca ar trebui sa viziteze des santierele, asa cum au promis precedesorii sai, pentru ca "minutul unui ministru e prea scump pentru a petrece ore in sir calatorind catre diverse santiere".

"Eu apreciez ca minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a petrece ore in sir calatorind catre diverse santiere", a declarat Lucian Sova, propunerea PSD pentru functia de ministru al Transporturilor.
El a spus ca secretarii de stat trebuie sa stea mai mult pe teren.

Citeste si:
Lucian Sova a predat Comunicatiile si a preluat noul minister: Cu Transporturile interactioneaza si tinerii, si varstniciiMinistrul Transporturilor spune ca e si vina DNA ca nu avem autostrazi: Ca vorbim de 350, 320 sau 370 de km, obiectivul e realist
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 13 Februarie 2018, ora 19:40
 Autor:Redactia Ziare.com

 Articol citit de 3312 ori

Citeste si: