Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Mesajul barbatului flancat de jandarmi in timpul protestului de miercuri seara: Slugile ne fura viitorul

Mesajul barbatului flancat de jandarmi in timpul protestului de miercuri seara: Slugile ne fura viitorul
Foto: Facebook/ Mihai Matei
Un barbat care a participat la protestul de miercuri seara, din fata Parlamentului, a publicat pe pagina personala de Facebook un mesaj referitor la protestele care se desfasoara in aceste zile in tara si la cauzele acestora.

Amintim ca miercuri seara, in timp ce in Camera Deputatilor se votau la foc automat, fara dezbatere, articolele din Statutul judecatorilor si procurorilor, prima din pachetul de Legi ale Justitiei, cateva sute de oameni s-au adunat in Piata Constitutiei pentru a protesta fata de acest mod de lucru, pe care l-a reclamat si USR in plen.

Iata mesajul publicat de barbatul flancat de jandarmi in timpul protestului desfasurat aseara in fata Palatului Parlamentului:

"Prin simulacrul de ieri din parlament s-a depasit o limita care nu trebuia trecuta. De azi jocul devine sine missione.
Cei trei de mai sus sunt oameni care stiu sa construiasca. Au creat companii si echipe extraordinare. Ca ei sunt toti cei care au venit azi noapte la parlament si care vin la proteste. Nu suntem niste nebuni. Intelegem exact ce se intampla zilele astea si impactul pentru viitor.

Am vrea toti sa ne vedem de vietile noastre care ar putea fi frumoase si linistite. Am vrea sa avem mai mult timp sa ne dezvoltam afacerile. Eu visez la o seara de carti si muzica pe care nu am mai avut-o de mult prea mult timp.
Dar o viata traita cu capul plecat nu e o viata frumoasa. O viata in care totul se naruie in jur dar noua ne merge bine, nu e viata pe care noi ne-o dorim.

Zilele astea slugile ne fura viitorul pe care l-am putea avea. E un joc de generatii care se joaca zilele astea. Daca totul va fi pierdut, noi nu vom trai cu regretul ca am fi putut face ceva si nu am facut. Regretele mutileaza sufletul.

Noi nu vom pleca capul. De azi nu mai facem nici un pas inapoi. Sine missione. Nu ne lasati singuri.In imaginea asta tot Hotii strigam. Imaginea asta este despre noi. La fiecare jandarm trebuie sa fim o mie de oamenii si nu ne vor putea opri", a scris barbatul pe Facebook.

Punctul culminant al protestelor a fost cand s-a aflat ca parlamentarii incearca sa iasa pe ascuns din Casa Poporului. Fortele de ordine au incercat sa blocheze deplasarea pe trotuarul de la Parcul Izvor si au dat cu gaze lacrimogene. Protestatarii au scandat "Fugiti ca sobolanii" si "Jandarmeria apara hotia!".
Parlamentarii USR au iesit pe jos pe poarta Parlamentului si au venit sa discute cu manifestantii.

Iata relatarea referitoare la protestele de ieri, dar si circul cu scandal si injurii din Parlament.

Ulterior, de dimineata, au aparut imagini care arata un deputat PSD lovind cu masina niste protestatari, iar Politia i-a facut dosar penal.

A.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 18:02

 Articol citit de 2420 ori

Citeste si: