Marturii cutremuratoare in dosarul Colectiv: De ce iubitul unei fete decedate in incendiu s-a sinucis dupa cateva luni

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 20:10
16241 citiri
Marturii cutremuratoare in dosarul Colectiv: De ce iubitul unei fete decedate in incendiu s-a sinucis dupa cateva luni
Foto: Facebook/ Asociatia Colectiv GTG 3010

Judecatorul Mihai Balanescu de la Tribunalul Bucuresti pare ca vrea sa solutioneze rapid celebrul dosar Colectiv. In sedinta de joi au fost audiate ultimele parti civile, raniti sau urmasi ai celor decedati in incendiul din club.

In sala de judecata au venit pe rand rudele si prietenii Valentinei Florea, cunoscuta de prieteni ca Tina, decedata in clubul Colectiv in noaptea de 30 octombrie 2015. Tanara a venit in club alaturi de prietenul ei, Razvan Soroceanu, zis Esticu, prieten cu baietii din trupa "⁣Goodbye to Gravity".

Razvan Soroceanu a scapat cu viata in noaptea in care s-a intamplat drama. El nu a suportat insa pierderea iubitei, iar dupa doi ani de la tragedie s-a sinucis. Este considerat a 65-a victima din clubul Colectiv.

"Stiu ca in trecut au fost discutii intre mine si Razvan care imi spunea ca nu mai are rost sa traiasca fara iubita lui pe care a pierdut-o in club," spune, in sala de judecata, unul dintre prietenii cuplului.

Potrivit acestuia, inainte de incendiul din Colectiv, el nu a sesizat la Razvan o sensibilitate pe fond psihic de asa natura: "Cred ca decesul Valentinei l-a dat peste cap."

"L-am ingropat langa ea"

Mama Valentinei Florea povesteste ca Razvan a fost fost afectat de decesul fetei.

"Precizez ca nu-si mai vedea rostul vietii fara ea, desi i-am spus sa-si gaseasca pe altcineva. L-am ingropat langa ea," spune aceasta.

Tase Florea, tatal Valentinei Florea, povesteste ca dupa decesul fetei sale traieste intr-un cosmar care nu se mai termina: "Copiii reprezentau viitorul!"

"Razvan spunea mereu ca vrea sa fie inmormantat langa Valentina. Imi pare rau ca a facut un asemenea gest.

A fost ca in Romeo si Julieta, spre surprindrea mea, raportat la situatia din zilele noastre," mai spune tatal Valentinei.

La acest termen a fost audiat si fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Iata declaratia fostului primar - Piedone se plange instantei de "vidul" legislativ care a dus la incendiul din Colectiv: 80% din cluburi nu au autorizatie ISU

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Proecs COlectiv, #audieri colectiv, #drama Colectiv , #incendiu club Colectiv
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Haoleo! Vulvutza Vasillexu a ratat sa spuna ca Ioha a dat foc!
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Impresionant articol. Nu imi pot imagina suferinta familiilor care