Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > DIICOT
A   A   A

Legile Justitiei: DIICOT va trebui sa prezinte anual un raport ministrului Justitiei si CSM

Legile Justitiei: DIICOT va trebui sa prezinte anual un raport ministrului Justitiei si CSM
Foto: Arhiva Ziare.com
Comisia parlamentara speciala pentru Legile Justitiei a introdus joi un nou articol in legea 304/2004 privind organizarea judiciara, potrivit caruia DIICOT va trebui sa elaboreze anual un raport de activitate pe care sa-l prezinte ministrului Justitiei si CSM.

"Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism elaboreaza anual un raport privind activitatea desfasurata, pe care il prezinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si ministrului Justitiei, nu mai tarziu de luna februarie a anului urmator.

Ministrul Justitiei va prezenta Parlamentului concluziile asupra raportului de activitate al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism", se arata in noul articol adoptat de comisia speciala.
O obligatie identica are si DNA, care trebuie sa prezinte, de asemenea, un raport anual ministrului Justitiei si CSM.

Citeste si:
Comisia Iordache isi va suspenda lucrarile doar in cele 3 zile de doliu nationalIordache, despre scandalul din plen: Daca in Parlament nu putem modifica legile, atunci unde?Iordache recunoaste ca a facut compromis doar de fatada pe raspunderea magistratilor. Legea va fi modificata in plen
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 13:02

 Articol citit de 741 ori

Citeste si: