Iohannis vrea autostrazi: Sa stie protestatarii ca sunt alaturi de ei #sieu!

Vineri, 15 Martie 2019, ora 12:51
7072 citiri
Iohannis vrea autostrazi: Sa stie protestatarii ca sunt alaturi de ei #sieu!
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca se alatura si el protestului pentru autostrazi de 15 minute, incepand cu ora 15:00.

"In legatura cu protestul de azi de la ora 15:00, pentru autostrazi, vreau sa stie protestatarii ca sunt alaturi de ei #sieu", a anuntat Iohannis, folosind accentul moldovenesc cand a pronuntat "si eu".

Seful statului a sustinut vineri o conferinta de presa in care a anuntat ca promulga, obligat de Constitutie, bugetul pe 2019, insa a avertizat ca legea facuta de PSD-ALDE este un real pericol asupra bunastarii cetatenilor.

"Experimentele unor asa-zisi vizionari din PSD ameninta viitorul unor sectoare economice vitale pentru Romania. Au facut un buget care sa dea frumos pe hartie, dar care este bazat pe promisiunea ca la rectificarea bugetara se vor astupa anumite gauri.

Sunt invocate cu cinism, in discursuri populiste, categoriile cele mai vulnerabile, insa deciziile politice arata ca PSD nu este deloc interesat de ceea ce se intampla cu acesti oameni.

Intotdeauna altii, nu PSD, sunt de vina pentru starea educatiei, pentru situatia din sanatate, pentru problemele bugetelor locale, pentru intarzierea majorarii alocatiilor copiilor si pentru drepturile incalcate ale pensionarilor. Doamne fereste, nu PSD, ca si cum nu ar fi PSD la guvernare!

In realitate, toata guvernarea pesedista din ultimii 2 ani este o mare gaura neagra pentru economia romaneasca si pentru societatea romaneasca", a declarat Iohannis.

Vezi aici, integral, declaratiile sefului statului de la promulgarea bugetului pe 2019

Zeci de mii de romani si sute de firme isi vor intrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00.

Protestul inedit este initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute.

Vezi AICI mesajele romanilor care cer autostrazi

Ziare.com se alatura acestui protest, iar pe data de 15 martie, de la ora 15:00, activitatea site-ului va fi intrerupta pentru 15 minute. Toti cei care vor face la fel si doresc sa fie mentionati in articol ne pot anunta pe Facebook sau la adresa redactia@ziare.com. De asemenea, ne puteti trimite si imagini din timpul protestului #sieu de vineri, iar noi le vom publica pe site, cand revenim din pauza de 15 minute.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Iohannis protest autostrazi , ##sieu