Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > avion
A   A   A

Incident pe Aeroportul Otopeni: Un avion Blue Air a lovit cu coada pista la decolare

Incident pe Aeroportul Otopeni: Un avion Blue Air a lovit cu coada pista la decolare
Foto: Arhiva Ziare.com
Un avion Blue Air care se indrepta spre Liverpool s-a intors pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti dupa ce a lovit cu coada la decolare pista. Inainte de aterizarea de urgenta, avionul s-a invartit deasupra aeroportului pentru a consuma combustibilul.

Aparatul de zbor a decolat la ora 16:44 catre Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, in momentul in care avion se ridica de la sol.

170 de oameni se aflau la bordul avionului.

Compania aeriana Blue Air a confirmat incidentul si a anuntat ca pasagerii sunt in singuranta si vor fi preluati de alta cursa.

"Zborul 0B133, care a decolat in aceasta dupa-amiaza de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Liverpool, s-a reintors la Bucuresti ca urmare a deciziei comandantului. Respectand procedurile in vigoare si pentru ca siguranta este prioritara la Blue Air, echipajul a decis sa revina pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defectiune tehnica", se scrie in comunicatul de presa al Blue Air.
Blue Air precizeaza ca, pentru a elimina orice suspiciune si pentru linistea pasagerilor, avionul a aterizat pe Aeroportul Otopeni in conditii de maxima siguranta, la ora 18:25, pentru efectuarea verificarii tehnice.

"Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspectie, compania a luat decizia ca pasagerii sa fie transportati cu o alta aeronava Blue Air si sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil", se subliniaza in comunicatul Blue Air.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 14 Septembrie 2018, ora 19:13

 Articol citit de 7677 ori

Citeste si: