Inca un protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei (Video)

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 09:27
5351 citiri
Inca un protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei (Video)
Foto: Facebook/Paul Andrei Lungu/ Protest pentru apa calda si caldura

Mai multe persoane s-au adunat, joi dimineata, in fata sediului Primariei Capitalei, pentru a protesta fata de problemele RADET din ultimele luni.

Oamenii au venit cu ligheane si cu pancarte pe care sunt transmise mesaje legate de faptul ca multi bucuresteni nu au apa calda si caldura, desi temperaturile au scazut sub 0 grade in ultimele zile.

La protest este prezent si Ciprian Ciucu, fost consilier municipal.

"Tevile nu se repara singure. Trebuie sapat Bucurestiul. Asta este adevarul. Este o masura nepopulara sa se apuce sa sape Bucurestiul, dar este ceva absolut necesar. Nu mai conteaza imaginea unuia sau altuia, ci conteaza sa facem ceea ce este nevoie pentru bucuresteni.

Avem o retea executata in anii '60 si '70, care si-a depasit de doua ori durata de viata. In lipsa unei solutii, imi este teama ca ne vom indrepta spre centrale de apartament, care vor polua foarte mult orasul. Se va pune foarte multa presiune pe reteaua de electricitate care nu va face fata.

Banii alocati pana acum nu au fost suficienti. Este vorba despre foarte multi bani care trebuie sa fie alocati RADET si mai important este ca trebuie sa se faca un plan de multiinvestitii anual. Vorbim de sume foarte mari. (...) Reteaua nu trebuie doar inlocuita, ci reproiectata si redimensionata. Cine zice ca o face intr-un an-doi minte. Este vorba despre un plan pe multi ani, este o problema extrem de complexa. Este vorba de sute de milioane de euro, spre un miliard", a declarat Ciucu.

"A inceput campania de realegere a Gabrielei Catastrofirea cu programul "primul lighean", oferit de Compania Municipala de Ligheane", a transmis un protestatar.

Amintim ca si saptamana trecuta a avut loc un protest la Primaria Bucuresti.

Cateva zeci de membri ai PNL s-au adunat, vineri, la sediul PMB, cerandu-i Gabrielei Firea se rezolve problema termoficarii sau sa plece acasa alaturi de cei care administreaza sistemul.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#protest primarie Bucuresti ligheane , #proteste