Inca trei persoane au fost arestate si una retinuta in cazul crimei din Piata Constitutiei

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 17:39
3724 citiri
Inca trei persoane au fost arestate si una retinuta in cazul crimei din Piata Constitutiei
Foto: Arhiva Pixabay

Politia Capitalei a anuntat, joi, ca inca trei persoane au fost arestate si una retinuta in cazul de omor din Piata Constitutiei.

"In continuarea cercetarilor desfasurate in dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie a.c. in Piata Constitutiei, ieri au fost puse in aplicare patru mandate de perchezitie domiciliara, in urma carora au fost conduse la sediul Politiei Capitalei trei persoane", atransmis, joi, Poitia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca fata de acestea Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice.

"Astazi, cei trei barbati au fost arestati preventiv, iar un alt barbat implicat in cauza a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore", a mai transmis Politia Capitalei.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.

Anterior, Politia Capitalei a anuntat retinerea a opt suspecti in acelasi dosar.

Conflictul

In 29 septembrie, in jurul orei 22.30, politistii au fost sesizati prin apel 112, in legatura cu un conflict intre mai multe persoane, pe raza sectorului 5, in Piata Constitutiei, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta echipaje de politie de pe raza sectorului 5, precum si ale Brigazii Rutiere.

In urma conflictului un barbat a fost ranit, iar ulterior a murit din cauza ranilor suferite. Un alt barbat implicat in conflict a fost ranit, suferind un traumatism la nivelul capului si primind ingrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind dus la audieri.

In perimetrul cercetat de politisti a fost gasit un tub cartus, cel mai posibil cu gaz, un incarcator gol si obiecte contondente.

Politistii au anuntat ca persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi intalnit in acest spatiu, iar la un moment dat discutiile au degenerat. In cauza au fost audiate mai multe persoane.

In urma acestui incident, Politia Capitalei a anuntat suplimentarea dispozitivului de ordine publica in zona Piata Constitutiei, urmand sa existe echipe mixte de patrulare, in functie de situatia operativa din teren.

Vezi si Crima din Piata Constitutiei: Cum au ajuns interlopii sa se macelareasca in fata institutiilor de forta ale Romaniei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#arestari crima piata constitutiei , #crima