Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > politie
A   A   A

Femeie incatusata la Ploiesti pentru ca vindea zarzavat pe trotuar (Video)

Femeie incatusata la Ploiesti pentru ca vindea zarzavat pe trotuar (Video)
Foto: captura video YouTube/Stefan Vlasceanu
O femeie care vindea zarvat la o taraba improvizata, intr-un cartier din Ploiesti, a fost bruscata de politisti si dusa in catuse la sectie pentru a da declaratii.

Potrivit Observatorul Prahovean, oamenii legii au recurs la comportamentul dur pentru ca femeia a refuzat sa isi stranga taraba si produsele.

Vanzatoarea a incercat sa le explice ca poate sa mearga si singura pana la masina si coopereaza, fara a fi nevoie de a apela la incatusare, insa politistii nici nu au vrut sa auda asa ceva. Au incatusat-o si au tarat-o pana la autovehicul.

Mai multi trecatori care se aflau in zona s-au oprit si au asistat la scena, incercand in zadar sa ii induplece pe oamenii legii. Cativa si-au scos telefoanele mobile si au inceput sa filmeze, iar imaginile video s-au raspandit rapid in mediul online.
Iata imaginile:

Dupa aparitia imaginilor in spatiul public, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a transmis ca au fost demarate verificari cu privire la modul de organizare a actiunii politistilor, dar si modul in care s-a realizat interventia acestora.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 15:12

 Articol citit de 7636 ori

Citeste si: