Falsul chirurg italian a fost arestat preventiv

Vineri, 08 Februarie 2019, ora 08:09
2479 citiri
Falsul chirurg italian a fost arestat preventiv
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru chirurgul fals italian, acesta fiind acuzat de trei infractiuni, inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei.

Chirurgul fals de origine italiana a fost arestat, joi noapte, pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au admis cererea procurorilor.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au pus in miscare actiunea penala fata de falsul chirurg italian, el fiind acuzat de inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei.

Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de politistii de frontiera de la Curtici, judetul Arad, in timp ce incerca sa fuga din tara. Potrivit unui comunicat transmis de Politia de Frontiera, miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judetul Arad, a fost depistat un cetatean italian cautat de autoritatile romane intr-un dosar de inselaciune.

Barbatul s-a prezentat in jurul orei 6.00 dimineata, la Frontierei Curtici feroviara, pentru a iesi din Romania, calatorind ca pasager intr-un tren Inter Regio, pe relatia Bucuresti - Budapesta.

Este vorba de Matteo Politi, in varsta de 38 de ani, acesta legitimandu-se la frontiera cu un pasaport italian.

In 2011, Matteo Politi a primit o sentinta de un an si jumatate in Italia, cu suspendare, dupa ce a mintit timp de mai multi ani ca e medic si a profitat ca avea acelasi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputatie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Matteo Politi chirurg fals arestat , #arestare