Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > arestare
A   A   A

Evadare ca in filmele cu prosti la Galati

Evadare ca in filmele cu prosti la Galati
Doi barbati au reusit sa evadeze din arestul Inspectoratului Judetean de Politie Galati, in plina zi, trecand prin zid!

Cei doi au fost prinsi, primul in 30 de minute, iar cel de-al doilea in doua ore. Seful arestului a fost destituit, iar evadatii au fost prezentati de urgenta la judecator pentru arestare.

Barbatii au spart zidul, au sarit gardul IJP si apoi s-au plimbat prin oras. Unul dintre ei era suspectat de omor, iar cealalt de furt calificat si talharie.

Arestatii au rupt o teava de calorifer, lasand apa sa picure pe peretele care s-a muiat suficient pentru a fi scobit cu o bucata de platbanda rupta din "tambal" (patul arestului). Tencuiala umeda si subreda i-a ajutat sa nu faca zgomot si sa lucreze repede. Dupa ce au dislocat trei caramizi, infractorii s-au strecurat, ca niste contorsionisti, prin gaura creata. De altfel, au fost ajutati si de constitutia lor.
Evadarea petrecuta in duminica Floriilor a fost posibila, se pare, din cauza neglijentei politistilor aflati in post - care nu au verificat celula la preluarea turei - dar si a starii de degradare in care se gaseste corpul de cladire a arestului.

Comisarul sef Stefan Maxinoiu, seful arestului, a fost destituit. Fugarii au fost dusi in fata judecatorului cu propunere de arestare pentru comiterea infractiunii de evadare. Daca vor fi gasiti vinovati de faptele de care sunt suspectati, cei doi risca o pedeapsa mai mare.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Aprilie 2013, ora 10:47
 Colaborator:Iulian Voicu

 Articol citit de 1904 ori

Citeste si: