Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > DIICOT
A   A   A

DIICOT: Analiza ADN confirma oficial a doua victima - o fata intre 15 si 19 ani

DIICOT: Analiza ADN confirma oficial a doua victima - o fata intre 15 si 19 ani
Foto: Arhiva Ziare.com
DIICOT a transmis, miercuri, ca raportul de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite in padure arata ca acestea nu apartin Alexandrei, ci unei alte fete.

"Din analiza raportului preliminar de expertiza medico-legala antropologica rezulta ca fragmentele osoase examinate provin de la o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani si ca sunt altele decat cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite in urma perchezitiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinta inculpatului Dinca Gheorghe", a transmis DIICOT intr-un comunicat remis Ziare.com.

Deocamdata, analiza ADN nu este finalizata pentru a se stabili daca fragmentele osoase apartin sau nu Luizei Melencu.
Amintim ca oasele au fost descoperite intr-o padure amplasata pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal, iar Gheorghe Dinca a sustinut ca apartin Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie.

Surse din apropierea anchetatorilor au declarat pentru Ziare.com ca Gheorghe Dinca ar fi recunoscut mai multe violuri, nu si crime.

Ancheta continua miercuri la casa lui Dinca, unde va fi adus si un scanner de la Inspectoratul de stat in constructii, care va fi folosit pentru identificarea de probe care nu sunt la suprafata terenurilor.

Sursele Ziare.com au precizat ca pana in acest moment nu exista probe ale existentei unor complici sau a unei retele de trafic de persoane implicate in acest caz, asa cum s-a speculat in mass-media.
Citeste si:
Crimele de la Caracal: Anchetatorii iau in calcul demolarea casei lui Gheorghe Dinca in cautarea de noi probeParintii Alexandrei au decis sa nu se constituie parte civila in dosarul crimelor din CaracalPresedintele Parlamentului European reactioneaza la cazul Caracal: Nu a ingrozit numai Romania, ci intreaga Europa

A.G.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 14 August 2019, ora 10:47

 Articol citit de 11728 ori

Citeste si: