Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Cutremur de 4,7 grade in Vrancea. S-a simtit la Bucuresti, Bulgaria si R. Moldova - UPDATE

Cutremur de 4,7 grade in Vrancea. S-a simtit la Bucuresti, Bulgaria si R. Moldova - UPDATE
Foto: captura Youtube
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 s-a produs, vineri seara, in judetul Vrancea. Seismul s-a simtit usor si la Bucuresti, precum si in alte orase din tara si tarile vecine.
Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la ora 23:02 in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, la adancimea de 118,4 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor Odobesti (34km), Panciu (42km), Ramnicu Sarat (45km), Focsani (47km), Marasesti (53km).

Potrivit Digi24, cutremurul s-a simtit in Bucuresti precum si in Constanta, Galati, Brasov, Pitesti, Tecuci, Vaslui sau Iasi. Mai mult, potrivit televiziunii nationale, seismul a fost resimtit si in nordul Bulgariei si in Republica Moldova.

Initial seismul a fost anuntat cu o magnitudine de 4,4 si apoi 4,5 grade, insa ulterior a fost revizuit la 4,7 grade pe scara Richter.

In ultimii doi ani, in Romania au avut loc peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs in data de 8 februarie, in judetul Buzau, la ora 17:08, si a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimtit si la Bucuresti.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 19 Mai 2017, ora 23:32

 Articol citit de 9028 ori

Angazam editori si redactori de noapte
Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor