Criminalul din Palilula a fost tratat psihiatric in Germania

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 17:17
3010 citiri
Criminalul din Palilula a fost tratat psihiatric in Germania
Foto: Ziare.com

Agresorul din comuna Palilula, Dolj, care vineri a ucis doi barbati si a ranit alti doi, dupa care s-a sinucis, ar fi urmat un tratament psihiatric in Germania, iar anchetatorii sustin ca episodul violent din urma cu trei zile a fost unul spontan.

"Agresorul este cunoscut cu anumite probleme psihice pentru care ar fi urmat in Germania un tratament psihiatric. Episodul violent a fost unul spontan.

Acesta nu a planuit sa impuste persoanele cu care a avut o disputa verbala generata de faptul ca agresorul ar fi blocat o ulita pe care nu se putea trece cu tractorul. Pe numele acestuia nu existau alte plangeri", a declarat, luni, presei procurorul de caz.

Documentele medicale din Germania, unde fusese tratat agresorul, au fost inmanate anchetatorilor de catre sotia acestuia, care este medic rezident, si urmeaza sa fie traduse.

Oamenii legii care ancheteaza cele doua crime si sinuciderea au gasit in casa in care locuia criminalul peste 1.000 de cartuse si 15 arme modificate si nemodificate, precum si echipamente de turnat gloante si casetat cartuse.

In plus, s-au gasit si produse care de obicei se gasesc in magazinele vanatoresti, gen haine de camuflaj si masti.

De asemenea, criminalul ar fi avut improvizat la subsolul casei un atelier in care au fost gasite mai multe componente. Anchetatorii au mai ridicat patru telefoane mobile, doua laptopuri, doua sisteme de stocare USB si un GPS, urmand a se face verificari despre preocuparile pe care acesta le avea, existand suspiciuni ca nu confectiona arme "numai din pasiune", majoritatea munitiilor fiind disimulate in diverse obiecte gen bidoane de plastic, hidrofor etc.

Tanarul de 28 de ani din Timisoara, care locuia la Palilula impreuna cu sotia, a avut vineri o altercatie cu mai multi vecini in care a folosit cel putin doua arme letale, cu care a tras circa 10 focuri, ucigand doua persoane si ranind alte doua, dupa care s-a sinucis tragandu-si un singur foc in cap.

Citeste si relatarea unuia dintre raniti: Unchiule, da-i drumul acasa, daca nu vrei sa mori si tu!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#criminal Palilula tratament psihiatric, #crima Palilula, #atac armat Palilula , #crima