Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > contrabanda
A   A   A

Contrabandistii lucreaza mai nou cu drona: Una singura poate aduce 12.500 de tigari (Video)

Contrabandistii lucreaza mai nou cu drona: Una singura poate aduce 12.500 de tigari (Video)
Foto: Captura video/ Facebook Politia de Frontiera
Politistii de frontiera din Iasi au depistat o drona artizanala care transporta peste frontiera 12.500 de tigari de provenienta moldoveneasca, ambalate intr-un colet de mici dimensiuni.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, in timpul unei misiuni specifice de supraveghere, au sesizat pe directia localitatii de frontiera Podu Jijiei, comuna Golaiesti, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera dintre Republica Moldova in Romania.

Traseul aparatului de zbor a fost monitorizat, astfel ca politistii de frontiera au descoperit, in apropierea frontierei de stat, o drona artizanala, prabusita si avariata, de care era prins un colet care continea tigari de provenienta moldoveneasca.
Autoritatile de frontiera din tara vecina au fost informate despre eveniment, iar aparatul de zbor si coletul au fost duse la sediul institutiei.

In urma inventarierii coletului de mici dimensiuni, s-au descoperit 12.500 tigarete, in valoare de 2.908 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor implicate.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 13 Februarie 2018, ora 13:51

 Articol citit de 3156 ori

Citeste si: