Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > sri
A   A   A

Comisia SRI se sesizeaza dupa inregistrarile lui Vlad Cosma

Comisia SRI se sesizeaza dupa inregistrarile lui Vlad Cosma
Foto: Facebook/Claudiu Manda
Claudiu Manda, sef al Comisiei de Control al SRI, a anuntat marti ca va trimite o adresa Serviciului prin care va cere detalii despre "Dragos", persoana care apare in inregistrarile facute publice de Vlad Cosma si daca acesta e angajat SRI. Totodata, comisia vrea sa stie relatia SRI-DNA Ploiesti.

"Legat de scandalul sau, ma rog, lucrurile aparute in spatiul public in ultimele doua zile, Comisia s-a sesizat si am hotarat sa trimitem catre SRI o solicitare sau o intrebare daca domnul Dragos la care facea referire domnul procuror Portocala este un angajat al SRI si daca da, care era natura relatiilor intre SRI si unitatea de parchet de la DNA Ploiesti.

Ne-am sesizat pentru ca am vazut inclusiv in spatiul public o astfel de referire, ca Dragos ar fi fost un ofiter SRI si vrem sa stim daca este adevarat si care era natura acestor colaborari", a declarat Claudiu Manda, sef al Comisiei de Control al SRI.
Postul Antena 3 a difuzat, duminica seara, o inregistrare prezentandu-l pe Vlad Cosma, care a aratat ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor "probe fabricate" unor oameni politici si de afaceri, printre care si lui Sebastian Ghita.

Totodata, fostul deputat a dezvaluit cum procurorul DNA Ploiesti Lucian Onea i-ar fi cerut sa modifice anumite documente si probe care ar fi fost folosite ulterior in dosar.

La un moment dat, in inregistrare, Mircea Negulescu vorbeste cu un anume Dragos pentru a se identifica daca un numar de telefon este activ si daca persoana se afla in tara. In spatiul public au aparut informatii ca acesta este un fost sef din cadrul SRI Prahova.
Citeste si:
Vlad Cosma e plecat din tara si nu vine la audierile de la DNAVlad Cosma continua acuzatiile la adresa DNA Ploiesti: Pot sa fac dovada cum a fost masluit dosarul Tony BlairL-a turnat Vlad Cosma pe Sebastian Ghita, in 2015, la DNA?Cum a planuit Vlad Cosma atacul mediatic la adresa DNA. Fostul deputat a facut plangere impotriva procurorilor - surse Ziare.comSeful DNA Ploiesti spune ca nu a falsificat probe si acuza un santaj asupra procurorilor de aproximativ doua luniDNA, reactie dupa "dezvaluirile" Antenei 3: Este deschis un dosar de santaj. Stenograme: "E si Voiculescu bagat... si Ghita... in treaba asta"
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 13 Februarie 2018, ora 18:35

 Articol citit de 2280 ori

Citeste si: