Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Statele membre UE care refuza sa primeasca imigranti extracomunitari ar putea plati o taxa de solidaritate (Surse)
Joi, 06 Decembrie 2018, ora 18:41
Potrivit unui proiect asumat de Franta si Germania, tarile membre ale Uniunii Europene care vor refuza sa accepte imigranti extracomunitari ar putea fi obligate sa achite contributii de...
06.12.2018, 20:36 - :Aici e o mare buba.
Romania intra pentru prima data in coliziune directa cu partenerul strategic care este USA.Wernerescu a semnalizat dreapta si a luat-o la stanga in 2 situatii-semnarea acordului de paraduire a banailor americanilor pentru racirea planetei si acum semnand acordul globalistilor cu libertatea totala de miscare a migratorilor.
In Franta ,cand s-a bagat acciza suplimentara sa ia Macrou si gasca marxist globalista banii pentru asazisa racire a planetei ,francezii au facut pipi pana si pe flacara de la Monumentul Eroului Necunoscut.Sa vedem ce sa va intampla in Iohannia Werneriana cand migratorii lui Werner vor ramane pe teritoriul Romaniei ca nu au pe unde sa mai treaca sa ajnga la fecioarele nemtesti,daneze sau suedeze.
Sa vedem reactia partenerilor strategici,ca deocamdata aia de la ONU si semnatarii de gen Romania nu au fost bagati in seama si guatamalezii sunt vanati ca iepurii prin Mexic.
06.12.2018, 19:28 -smartysmarty :UE trebuie sa renunte la atitudinea dictatoriala
Uniunea Europeana ar trebui sa renunte la atitudinea sa dictatoriala in privinta acceptarii imigrantilor extracomunitari si sa lase fiecare stat european sa-si aplice propria strategie in privinta imigratiei.
Statele membre UE ar trebui sa contribuie cu fonduri doar la crearea si intretinerea taberelor de refugiati din zonele de razboi, nu la intretinerea a 6 miliarde de potentiali imigranti de pe toate continentele.
07.12.2018, 05:04 -angel9913 :Uite d-aia se va duce dreakului maretzul kolhoz UE...
... pt. ca gastii de contzopisti din Consiliul Ioropeii i-a intrat in cap faptul ca tre' sa dea ordine altora, chiar daca aia n-au nici un chef sa le execute !
Plus ca numitul kolhoz a ramas fara bani (vezi Frantza... :)
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor