Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
#sieu 15 minute de greva. Protestul ia amploare! Tot mai multe firme, romani din tara si din diaspora isi anunta participarea
Vineri, 15 Martie 2019, ora 15:00
Romani si firme din intreaga tara, dar si romani din strainatate isi vor intrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00. Protestul inedit este initiativa omului de...
15.03.2019, 13:08 -MacGigi :Impresionanta insiruire de nume si intreprinderi gata sa participe
la un "break", la o pauza de 15 minute :) Un adevarat sacrificiu :)
Dar unde erau toti acestia acum 2 ani cind 2-3 milioane de romani, pe care ii puteti numi cum vreti, au adus la putere ciuma rosie si pe criminalul mafiot dracnea? Hmmm?!?!? Ce faceati atunci? O pauza de 15 minute?!?!?

Mai baieti, nu asa se face ceva care sa fie eficace si durabil!
Justitiarul Salomon a facut cunoscuta public formula prin care se incheie orice judecata: OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE!

Orice altceva este o frectie la un picior de lemn.
15.03.2019, 12:59 -Aporistikon :Articol bine informat, dar...
...din nou lipsa diacriticelor creează o problemă de nuanță. Faptul că e scris #șieu in loc de #șieu nu e intamplător. Serios acum, chiar nu aveți de gand, voi, cei de la ziare.com, să scrieți in limba romană? De ce insistați cu acest simulacru ortografic demn de inceputul anilor '90? Tehnologia a evoluat in ultimii 28 de ani. Chiar semnificativ.
15.03.2019, 10:26 -scostel17 :OK
Sint de acord cu mai multe autostrazi dar... nu asta este prima prioritate a tarii noastre. Ia hai sa vedem cum stam la capitolul educatie la toate capitolele. Cum stam la capitolul venituri. Mai scriu?
14.03.2019, 19:54 -vioslove :Trebuie
sa fii rau intentionat la modul cel mai dur posibil sa nu vrei sa intelegi ca incet si foarte sigur se lucreaza la distrugerea tarii.
Mosul soios la minte si suflet nu sta...bursierii lui nu fac altceva decit "produc" ideii chiar si in baie cum sa faca ceva spreplacerea mosuletului care are prea multi bani murdari si este un diabolic.
Indemnati fratilor toti cei din mass media la greve/revolte/batai/singe/nemunca/trindaveala/incultura si tot ce deriva de aici.
Nu este nimeni sa critice tot acest haos si tot ce duce la haos si la distrugere.
Iar bursierii sint oriunde. Pe site-uri/in mass media oriunde...
Doamne ce a ajuns Romania azi. Nu zice nimeni ca cei care sint la cirma tarii au intentii bune toti, dar sa intelegeti ca fara munca si disciplina nu veti progresa in veci ca tara/natiune/popor etc.
Distrugerea sub toate fromele ei duce la piere si tot ce este dezastru.

Doamne ocroteste i pe romani!
14.03.2019, 15:23 -medgidnicolai :ce spuneam mai devreme
vrei ca ziare com sa te faca vedeta. injura romania, injura psd-alde, injura guvernul, etc. si este de ajuns. instigatorii se cunosc foarte bine. si din pacate nu sunt romani. iar maimutele care copiaza nu sunt de condamnati. daca au un castig de imagine. insa munca este pe bani. cine chiuleste o face pe pielea lui. daca este circ, circ sa fie. sa rada si vecinii nostri.
14.03.2019, 22:23 -JulianDoe :nea Niciolaie, incearca sa vezi partea plina a paharului: daca
PSD-istii nu fura nimic timp de 15 minute, se dubleaza pib-ul Romaniei :))))
15.03.2019, 13:04 -CosoruluiMocean :Asa e nea nikule, fa o poza rapid la partea aia
plina a paharului pana nu ti-o juleste un fomist aparut din dos. Julaii astia rezistentzi au epiglota sparta de la bufetu suedez si sunt in stare sa inghita si paharu!
14.03.2019, 17:17 -v_sile :Nu mai tot amesteca, frate, Romania cu PSD-ul
Nu a injurat nimeni Romania. Reciteste tu placuta aia suedeza, foloseste si dictionarele, daca ai dubii. Si o sa vezi ca nu e vorba de Romania acolo, doar de PSD.

Tactica PSD-ista de doi bani: orice miscare critica fata de guvernul actual=denigrarea tarii. Vezi ca doar ce a dat Putin o lege zilele astea, 15 zile puscarie daca iti vorbest de rau conducatorii, inlcusiv in postari pe facebook. Poate le da idei si astora de la PSD.
13.03.2019, 09:13 -basil :DUTTY@08:52 Papusico, nu mi-am inchipuit ca am fost atat de bun
incat nu-ti vine sa crezi si acum te milogesti de mine. Daca mai vreu ceva?. Vino cu o propunere, dar de data asta nedureroasa, sa fie ceva mai soft nebunatico.
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
13.03.2019, 16:23 -DUTTY :basil ii un adevarat "barbat" doar intre femei.)))
In rest ZERO (si ala barat)!!!
12.03.2019, 15:55 - :Daca vrei sa distrugi un protest
real ,cu niste revendicari corecte,il duci in derizoriu.Asa se explica implicare in protest a pensionarelor din saloanele de masaj,stie tot romanul cu ce se ocupa saloanele de masaj din lumea intreaga,a echipelor de fotbaliatori sau a creatoarelor de moda.
As fi curios sa aflu daca Ford Craiova si Dacia Pitesti isi lsa salariatii sa nu lucreze 15 minute ca nu are Romania autostrazi.
14.03.2019, 17:14 -v_sile :Nu inteleg ce ai cu angajatele salonului de masaj
Ele fac o munca cinstita, pana la urma.

Vezi mai bine ca Voiculescu a anuntat ca sustine si el protestele. Ei, asta e mizeria maxima: sa fii dator statului cu 60 de milioane de euro, conform unei hotarari judecatoresti definitive, dar sa te plangi ca acelasi stat nu face autostrazi.
12.03.2019, 10:21 -medgidnicolai :stefan mandachi si fratwele sau geaman
sunt astazi vedete, dupa ce deputatul pro romania (ponta) catalin nichifor a luat aceasta initiativa. fraierii au muscat momeala. sa le fie de bine. aveau oamenii de afaceri un scop personal. sa faca accesibil drumul la unitatile lor de alimentatie publica apartinand de spartan. bravo lor. este o noua metoda ca din neica nimeni sa devii vedeta. in romania zilelor noastre se poate. toti cei dornici de publicitate gratuita li se alatura.
12.03.2019, 14:58 -basil :Nu ti se pare ca in tara asta cam toti neica nimeni au devenit
vedete?. Nu ti se pare ca toti acesti neica nimeni, dar tari'n cleanta si sustinuti de cine trebuie, au devenit vedete? Nu ti se pare ca toate toapele sunt vedete?
In schimb, nu ti se pare ca toti cei care duc greul si muncesc cinstit sunt niste fraieri?
Daca unii oameni se revolta sau au initiative, sariti sa-i acuzati ca sunt neica nimeni si vor sa devina vedete. Nu crezi ca ai un mod ciutat de a vedea lucrurile?
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
13.03.2019, 08:52 -DUTTY :NU,nu cred!!!!
Mai vrei ceva?!?!?
11.03.2019, 11:13 -partidultevreatunsroacare :partidul te vrea tuns roacare
Daca politicul nu isi va concentra atentia pe problemele celor din afara capitalei, tara asta va risca sa se sparga in 3 cum a mai fost. Aia prin Transilvani au inceput cu alianta vestului si teama imi este ca daca s-ar face un referendum si-ar cere independenta mai multi decat si-ar putea imagina Bucurestiul.
11.03.2019, 21:44 -MyTwoCents :Amin!...
Sper sa se intample cat mai repede...

Moldova s-a saturat de leadership-ul valah...
15.03.2019, 18:11 -MosGerila :Your2cents, am mai cunoscut un iluminat care dorea
ca Elvetia sa fie impartita intre Germania, Franta si Italia :)))))))))
Il chema Muammar Kadhafi si a crapat cu gura deschisa ascuns intr-o conducta de petrol...

Va ca si tu si stapanul tau Putin, doriti ca Moldova sa mearga catre Rusia, Transilvania catre Ungaria si eventual Muntenia catre Bulgaria :))))))))))
Nu sunt Mafalda, dar cred ca si Putin va sfarsi cu gura deschisa si limba in berna cat mai curand posibil !
14.03.2019, 12:25 -basil :O veri unita cu Moldova de dincolo de Prut si apoi
cu mama vostra Rusia?.
11.03.2019, 09:59 -cozmin :dar ce se doreste sa se exporte din Ucraina?
acolo e multa saracie, de ce sa se lege Ucraina la portul Constanta si de acolo mai departe pe apa?
Nu e mai util sa se lege portul de Bulgaria si Ungaria pentru a lega occidentul de transportul pe apa?
11.03.2019, 09:36 -cozmin :ce mai e gratis?
si romanii ar vrea sa circule gratis pe autostrazile din strainatate, dar platesc sume mari in euro cand intra pe ele.
daca autostrazile costa zeci de miliarde de euro, nu trebuie si recuperati banii? Se platesc asa de la buget...In loc ca banii sa fie aruncati nu e mai util sa se produca electricitate sau gaz, sau niste fabrici sa fie si locurii de munca? Cate fabrici se faceau in loc de autostrada Bucuresti-Constanta, care n-a adus nicio investitie straina?
13.03.2019, 21:52 -american :fonduri UE
tocmai, ca sa nu se risipeasca banii de la buget, autostrazile trebuie facute cu fonduri UE
14.03.2019, 12:32 -basil :printul@09:53 Care-i treaba printule?. Ati ramas
fara bani suficienti la buget si va scad veniturile?. Pentru autostrazi si spitale sunt bani de la UE, de ce nu depuneti proiecte?. Corina Cretu se roaga de 2 ani de voi. Vreti sa construiti cu bani la buget ca sa aiba gura voastra ce manca?.
In afara de marirea impozitelor si spolierea societatilor cu capital de stat, nu sunteti capabili de idei noi. Nu prea va duce mitea, chiparosilor?.
08.03.2019, 16:21 - :Alta forma de manifestare a bolii nationale.
Nu spun care ca va las sa o descoperiti singuri.O tara care nu produce nimic ci doar consuma vrea autostrazi ca sa se plimbe rumanii la munte si la mare.
75 procente din masinile de pe drum in zilele lucratoare sunt pline de cei ce nu lucreaza nicaieri.
15.03.2019, 08:50 - :Alta forma de manifestare a bolii nationale.???
Vad ca o recunosti rapid Hamburitule!!!
😂😂😂
13.03.2019, 21:09 -american :asa e in multe tari
tot asa, cu plimbareti sunt pline si alte tari, vezi Croatia, Serbia, Bulgaria...etc...si aia au autostrazi!
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor