Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Sedinta cu apel la 112 la Popesti-Leordeni. Filmat de USR, viceprimarul invoca GDPR-ul: Poate sunt certat cu fosta sotie si nu vreau sa dea de mine (Video)
Miercuri, 14 August 2019, ora 11:43
Prima zi a acestei saptamani i-a gasit pe membrii Consiliului Local din Popesti-Leordeni reuniti in sedinta. Insa nu avea sa dureze mult. Dupa citirea ordinii de zi si o solicitare de interventie...
14.08.2019, 10:08 -texrex :astia de la psd
pana nu fac iarasi un genocid nu se lasa
14.08.2019, 04:55 -gheu :Popesti Leordeni
Eu sunt geolog. Am calatorit un sfert din mapamond,Am vazut in zborurile mele catre Romania Toate orasele principale din Europa. Traiesc si lucrez de 23 de ani in Chile.America Latina o cunosc de la orasuul Mexico D.C, pana in Insula Chiloe pe o distanta de mai mult de 9.000 de kilometri. Am vazut culturi de tot felul. Minoritati indigene orgoloase e trecutul lor, traind in cel mai arid desert din lume: Desertul Atacama.In toata lumea este coruptie. In toata lumea este razboi politic.In Chile politicii si ei corupti nu fac larma. Nu se bat in public intre ei. Analizeaza cu calm si responsabilitate in Sediul Congresului din Valparaiso cum trebuie sa fie legile. Se pune virgula si punctul ca sa nu fie confuzii si speculari. Si aici sunt corupti, criminali dar sunt haituiti. Dovada acel om care a incercat sa scape la Brasov casatorindu-se cu o romanca in doua saptamani Europol l-au prins. Si in Chile se modifica legile: o vorba stramba, o vorba interpretabila, un articol fara sens toate astea se discuta in direct in "Camara De Los Diputados"si fiecare chilian are textul in fata si poate avea observari care in direct sau Mass Media il implementeaza.

La revoltie mi-au fost impuscati de militieni multi prieteni. Nu au fost fortele armate. Erau diversionisti care incercau sa puna toata vina pe Armata Romana terorista. In Armata cand intri este un Juramant: cam asa Armata Romana niciodata va lupta impotriva propriului popor

Atitudinea acestui abject contravine la toate regulele de democatie si de actitudine civica.

Eu il consider nimic mai nu ca un caine de paza a PSD ci mai mult ca o potaie care inca prin puterea sa incearca sa nu i se fure ciolanul.

Azi a murit un prieten: Mircea Sevaciuc autor impreuna cu alti 61 de muncitori din Brasov in 15 noiembrie 1987 la revolta din Brasov.

Cred ca e cazul sa nu ne infuriati.

Ioan Filip
Locotenent in rezerva
Trupe Speciale de Asalt

Daca vrei iti dau si codol unic pesonal-.
14.08.2019, 15:48 - :Gheiule, mie-mi da cu virgula:
30 ani vechime la mina
23 ani de chile
1,5 ani armata
18 ani pana la intzarcat
Total> peste 72 ani si inca mai canta cocosu?
15.08.2019, 05:49 -gheu :Stimate
Acum miam dat seama ca estiori *** ori paranoic. Oricum adevarul te supara.
Da am maai mult de 30 de ani de minerie. Am absolvit Universitatea Babes Bolyai cu media 9.85 pe locul 5 intre 125 de studenti. Pregatirea liceala mi-am facut-o la Colegiul Gheorghe Sincai din Baia Mare. Am intrat in armata la 18 ani si am ajuns sergent de trupe de frontiera la Timisoara. La 20 de ani am intrat in Partidul Comunist. Scopul a obtine Carnetul rosu care ma apara de represalii pentru ideile mele anticomuniste. Bunicii mei Todoru lui Ioan Savu cu numele de familie Filip si ionu poienarului cu ccelasi nume de familie, au luptat la Cotul Donului pentru a pastra pamantul romanesc.
La 21 de ani am intrat in rezistenta anticomunista facuta de UBB profesor Adrian Motiu. la 25 de ani dupa terminarea facultatii am intrat toti in armata din nou. Am primit gradul de locotenent in rezerva la Trupele Speciale de Asalt ale Granicerilor. Am ajuns la Mina Roata care apartinea la IPEG Maramures ca Geolog si dupa 2 ani Geolog sef. S-au constituit Fortele Patriotice. Un capitan Barle ne-au convocat la Ocna Sugatag sa facem osimulare armata pe unde ar putea sa intre rusii dinspre Sighetu. Planul facut de minel Marmatiei catre Tara Lapusului

Planul facut de minel l-a impresionat. Asa ca ma sos din trupele de asalt si ma pus ca comandant in Trupele Patriotice. In sfarsit aveam acces la arme.

In ce priveste rezistenta anticomunista dusa Manastirea Rohia si Staretul Serafim Man are cea mai mare pondere in Maramures.

La plecarea din facultate profesorul Adrian Motiu ne-a spus: in putini ani inainte tara va avea nevoie de voi!

Am intrat in Trupele Patriotice. Am avut acces la arme si le-am utilizat pentru aparare.
Plateam muncitorii. Datorita sarbatorilor de iarna si faptul ca intre Craciun si Sfantul Ioan Botezatorul erau numai "Vergele" in care erau dansuri comunitare si ii lasam liberi.

Eram la 300 de metri sub pamnt.

Am ajuns la suprafata. Minerii sunt galagiosi si am vazut o liniste suspicioasa. Secretara sa apropriat de minesi mi-a spus:
Un domn a sunt de 10 ori la telefon, spunand ca numai cu tine vra sa vorbeasca.

Am intrebato daca acest domn mi-a lasat un mesaj.

Ea mi-a raspuns ca el i-a zis ca ea nu va intelege dar io da.

Mesajul:

Stejar Extrema Urgenta

Tara era in pericol si trebuia sa o aparam cu arma in mana
14.08.2019, 10:00 -argint :@gheu
Foarte frumos !
Totusi, despre ce este vorba in postarea ta ??

-esti geolog;
-ai calatorit un sfert de mapamond;
-lucrezi de 23 de ani in Chile;
-desertul Atacama;
-in toata lumea e coruptie, inclusiv in Chile dar acolo coruptii nu se bat intre ei ci analizeaza cu calm si responsabilitate cum sa fie legile(??!!??);
- la revolutie militienii ti-au impuscat multi prieteni;
-armata romana niciodata nu va lupta impotriva propriului popor;
- azi a murit un prieten...autor...la revolta de la Brasov
- cred ca e cazul sa nu ne infuriati;

semnat:
.........
trupe speciale de asalt..

Deci :????????????????????????????????????????????????
Cu ".." unde este cazul !
14.08.2019, 12:44 -hello :Spune si de mafiotul de primar psd-ist, dar n-ati
citit tot textul...
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor