Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A
PSD foloseste cinic moartea Regelui pentru mineriada Justitiei
Joi, 07 Decembrie 2017, ora 06:51
Dupa ce l-au umilit in fel si chip de-a lungul vietii, tovarasii si urmasii lui Ion Iliescu umilesc si moartea Regelui prin confiscarea cinica a tragicului eveniment, in umbra caruia dau o...
07.12.2017, 14:00 -JackMalletFlute :regele Mihai a supravietuit comunismului
insa s-a lasat cumparat de neocomunistii care azi ii folosec imaginea pentru propriile lor interese
07.12.2017, 13:24 -LIBERALUL :@cetățean european,
Abuzurile făcute de UNII magistrați(procurori ori judecători),cantăresc la fel din punct de vedere moral al respectării legilor DEZBĂTUTE cu forurile de magistrați și in parlament cu reprezentanți ai partidelor,ba și cu cei ai opiniei publice-nu aleși la posturi TV-. Cantăresc ca bolovanul cu rol de a ineca pe cineva,cu tot dinadinsul.Și,dacă"mișcările"macoviste din 2005,nu sunt corecte,la loc comanda in spiritul cerut in 2004 de CE.Graba și modalitatea de a naște de către o alianță aleasă corect de un sfert din posibilii votanți,tendința de a da drumul penalilor din psd și a altor inși din alte alianțe psd-iată,din pc,din alde-
cand PROGRAMUL din alegeri,avea in vedere starea socială a celor ANGAJAȚI in 2016 și 2017,atrage atenția incepand cu OUG 13,că totul e un scenariu PROST gandit și nesimțit chiar,ce avea drept bază,neatenția romanilor rămași in țară la ce viitor li se prepară in laboratoare VECHI,la slaba opoziție măcinată de vechi răfuieli intre membrii PNL in noua formulă.
Nu cetățene,politica se face plecand de la o doctrină a unui partid,după legi existente cand a inceput jocul, dar și după MORALA unui popor ce nu s-a născut odată cu pcr-ul,ori psd-ul ce n-a fost cunoscut de popor,in nicio luptă dusă din 1877 incoace,măcar.Și nici după gandirea de găoace a unui șef sau altul de partid!
Unele lucruri,le așezi bine,cand te referi la o altă incercare proaspătă de a stăpani autocratic,Romania; dar,cand lucrurile tind să se repete,actualei alianțe ce are DOI POLI de putere,devii părtinitor!
07.12.2017, 11:31 -Hastalavista :Mr.Smith Rank user: x5 07.12.2017, 08:44
Haloooo...P il ULA @scoalaaaa-teeee...ai zis ca Parieziiiii
Pe ce pariaezi ma ta????
07.12.2017, 11:10 -parerea :U.S.R., SINGURA OPOZITIE,
in tot circul legilor justitiei! Singurii care propun si singurii care isi apara dreptul de a fi parlamentar in limitele Constitutionale! P.N.L-ul doarme si asteapta semnalul lui Dragnea, la coterii! Ca doar au FURAT Romania si buzunarul romanilor, impreuna, in acesti 28 de ani!
07.12.2017, 11:07 -parerea :MARGARETA DE CE TACE?
De ce nu le spune sa termine circul in jurul tatalui sau???
07.12.2017, 10:51 -culitza :un cetatean european Rank user: x5 07.12.2017, 09:32
N-AI OBOSIT ?
daca ti-as trimite dupa fiecare postare un mesaj ti-ai da seama oare, ca ocupi prea mult spatiu???????????
07.12.2017, 10:17 -LIBERALUL :Așteptați-mă roboței...
...disciplinați!E pe aproape timpul,cand o să vă aduc flori doar,nu omagii postume!
07.12.2017, 10:14 -LIBERALUL :Apropo,șef psd actual și foști!
Ce a intregit partidul vostru in 55 de ani,cand ne găseam in aceeași barcă cu cei care ne-au FURAT prin dictat in 1940 ,partea din Moldova dintre Prut și Nistru?Aveam aceleași "țeluri politic-sociale-economice" dar, pofta de a CUCERII teritorii,nu i-a părăsit de la Ivan cel Groaznic...
07.12.2017, 10:55 - :aca paste, rumega si Cosette pe campii
lucruri castigate:
dreptul Comisiei SRI si SIE, nu al CSM sau CSAT, de a ancheta daca un magistrat este sau nu ofiter acoperit, obligatia magistratilor de a se abtine de la critica altor puteri, excluderea presedintelui din procedura de numire a procurorilor si judecatorilor precum si a conducerii ICCJ.
07.12.2017, 10:07 -LIBERALUL :Decesul Regelui,folosit cinic de psd...
Mi-a fost teamă de acest lucru,incă de cand cei doi "pitici"din fruntea alianței,se străduiau să umble pe langă Casa Regală,cu diverse...Decesul era așteptat de cand "ingrijorarea"era prezentă la toate canalele de știri!
Ieșirile din parlament,sunt de asemenea un fel de răspuns obișnuit la atenționările opoziției,replicile lor,fiindu-le pe buze.
A fost din 90 incoace perfect de clar:este imperios necesară a nu se confunda barfa politică și ieșirile
de marlan din Balcani,alias bădăran de-al lui Goldoni, cu democrația gandită de la Pericle incoace.
Cauza se află in dorința celor ce cred că reprezintă mulțimea,de a-și impune partidul lor in mod autocratic, de ași realiza visul intrerupt de stat și partid supra puse...
07.12.2017, 10:04 -CARCOTASUL :draga cetatzene european,
ceea ce facetzi voi nu e discutzie, este pura insinuare. Nu v-a cerut nimeni sa statzi "dreptzi" in fatza preopinentzilor, ci doar sa va exprimatzi cu buna credintza. Inainte de toate, procesul de modificare a legilor justitiei nu este deloc normal, dar stiu ca nu veti recunoaste niciodata declasnsarea lui in folosul penalilor din si de la conducerea partidului dvs. De ce sa modificam legile justitiei ? N-au functionat ele bine pana acuma ? Pentru cei inraitzi la inshelaciune si furt, din banii bugetului de stat, din patrimoniul natzional si de oriunde, sigur ca nu au functzionat bine, de vreme ce aceasta Justitie le-a dat in vileag faptele penale. Iar acei asa zisi aparatori ai statului de drept - cum ii numesti d-ta, chiar sunt asa ceva, in ciuda faptelor pe care le lui d-ta i carca lor si despre care eu nu am cunoshtintza. Care injuraturi ? Care atac la batrani ? Care distrugere de masini ? Astept exemple si lamuriri, concludente daca se poate. Cat despre re-formarea statului de drept, asa cum o face psd, asa ceva nu trebuie tolerat sub forma impunerii cu fortza din partea celor votatzi de 18% din corpul electoral; asa ceva se poate face doar prin acordul majoritatzii societatzii romanesti in intregul ei, a carei opinie se poate afla doar prin referendum (poate or mai fi si alte metode de consultare, dar ceea ce face psd nu se bazeaza pe o astfel de consultare, cata vreme, repet, acest partid a fost votat, in fapt concret, doar de 18% din corpul electoral... din cauza unei Constitutzii cam shkioape... iar contibutzia celor doi acolitzi politici ai psd, unul actzionand la vedere (ALDE) si altul mai ascuns (UDMR< care NU se bucura niciodata la data de 1-decembrie) nu adauga legitimitate mai deloc saraciei de voturi acordate psd-ului. Stiu ca nu va place, dar ceea ce a fost masurat cantitativ, matematic, asta arata, iar Constitutzia este clar perfectibila, dupa ce tot voi atzi mai ciuntit-o de cate ori v-a venit la indemana.
07.12.2017, 10:21 - :Sa pui capat abuzurilor facute de catre unii magistrati, nu-i
...normal? Poate ca mintea ta nu poate duce, pentru ca ne ceri noua sa stam cu botul pe labe la toate laturile voastre.
07.12.2017, 11:33 -CARCOTASUL :domnule !
degeaba te ascunzi sub pseudonimul "un cetatzean european" fiindca, iata, ai recurs la invectiva, asa cum ma asteptam de altfel. Faci parte dintr-o categorie bine reprezentata doar in galeriile echipelor de fotbal, acelea care darama gardurile de pe stadion, arunca fumigene in teren si urla permanent ca sa "incurajeze" echipa. Nu esti european, esti mai degraba un soi de "hooligan" european, pro-psd, desigur. De unde stii d-ta cat ma duce mintea pe mine ? Ne-am confruntat vreodata intr-o disputa de idei serioasa, dusa in termeni decentzi ?
Nu gresesti cand spui ca unii magistrati comit erori / abuzuri, ceea ce este cat se poate de normal, de vreme ce si ei sunt oameni, deci sunt supusi greselii. Dar aici cuvantul cheie este UNII (magistratzi), deci nu totzi. Ai facut d-ta o statistica asupra numarului acestor magistrati care gresesc (ma refer la o statistica cinstita, nu scoasa din burta p.s.d. in scop de propaganda si aburire a electoratului sau (care, oricum, are minte putzina, chiar daca are doctorate la scoala de securitate sau a fost rector la UAIC). Apoi, ai constata d-ta ca nu exista nici-o instantza care sa sesizeze-corecteze-sanctzioneze abuzurile magistratzilor ? Eu stiu ca exista asa ceva, functzioneaza bine si corect... si-atunci DE CE (sa modificam un sistem care chair functzioneaza bine ?). Fiindca asa vrea Dragnea, care va remorcheaza pe voi, totzi, spre cimitirul istoriei social-democrate; numai el (+Tariceanu) asteapta sa traga foloase de pe urma unor modificari ne-necesare si, oricum, facute spre inrautatzirea sistemului. Dar PSD-ul, partid cu pretentzii de social-democratzie ce interes are in toate acestea ? Dar cetatzenii Romaniei ce interes au in toate acestea ? Ca partid in intregul sau, PSD nu are vreun interes sa se schimbe legile Justitiei, in masura in care este alcatuit de oameni cinstitzi, asa cum probabil ca este in mare masura. Atunci cine lupta pentru acest interes ? Ei, bine, mafiotzii si hotzii si escrocii de care nu duce lipsa acest partid si care, surpriza !, s-au concentrat mai ales in parlament, unde este mult de muls: in frunte cu Dragnea (acesta este dovedit hotz prin faptele sale). Asemenea oameni aperi d-ta ? Actziunile lor le promovezi, aproape cu furie ? Sa-ti fie de bine si... nu mai incerca sa ma jigneshti, fiindca nu esti in stare, cu argumentele pe care le aduci, sa ma nimereshti ca tzinta. Sa-ti fie de bine si sarbatori fericite !
07.12.2017, 11:32 - :cetatene ne-european,
Da sa pui capat abuzurilor si hotiilor facute de politicieni nu se poate bre?
Vezi bre propagandistule, daca faceati concomitent si o lege contra abuzurilor politicienilor, aveati credibilitate, lumea v-ar fi aprobat si ieseau 600 mii in strada sa va sustina, nu sa va huiduie!!!
PS Ba da si pe ghita de la erteveu vreti sa-l albiti...tot inainte de Craciun?
Comentariu inadecvat
07.12.2017, 09:04 -TZEPESH :ANTI psd+alde
adevarul este crunt pentru ca infractorul Dragnea siPSD folosesc cinic moartea Regelui pentru distrugerea justitiei si a statului de drept!
07.12.2017, 08:44 - :constitutia madam ,constitutia...
Constitutia Romaniei.

ARTICOLUL 132
(1) Procurorii isi desfăsoară activitatea potrivit principiului legalitătii, al impartialitătii si al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justitiei. se aude madam LKV ?

ma intreb cati usr-sti au citit constitutia cap coada ! fac pariu ca nici unul... mai ales "closset " aia...
Comentariu inadecvat
07.12.2017, 12:41 -barabula :si voi ati inteles
sintagma "sub autoritatea" ca fiind "la comanda"

dar ce sa vezi?!
articolul 131 zice:
(1) In activitatea judiciară, Ministerul Public (care isi exercită atributiile prin procurori constituiti in parchete) reprezintă interesele generale ale societătii si apără ordinea de drept, precum si drepturile si libertătile cetătenilor.
deci nu ale lui draknea sau ale altor penali

voi cititi constitutia asa cum v-au invatat consilierii israelieni - spre stanga.
07.12.2017, 09:49 - :Iti arata omul un articol din Constitutie, iar tu
...il trimiti pe cimp. Ciudat! Nici acum nu v-ati revenit dupa dusul rece de la alegeri. Nici macar nu mai cereti anticipate pentru ca stiti foarte bine ca sinteti la marginea societatii. Singura voastra sansa e tovarasa colonel Ene care va incoloneaza si va ordona. Sansa de a mai scoate limba la romani, de atita frustrare.
07.12.2017, 09:36 -basil :De ce trebuie sa urli
?
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
07.12.2017, 10:02 - :este exact invers, domnisoara Dogioiu: tefelistii
si leghebetistii useristi se folosesc de maortea regelui pentru a produce "evenimente" pe care sa le puna - si le pun - pe seama majoritatii parlamentare... vezi C osett Chichirau care se agata provocator de SNicolae si Sandy actionand barbateste cu boxul...
07.12.2017, 09:43 - :Chiar crezi ca, daca ar fi citit-o, ar fi inteles ceva?
Mai e una care nu da doi bani pe Constitutie si nu se prezinta la Comisia parlamentara sa le spuna si alora ca a fost in sufragerie la Oprea. Ce-i drept, tara mai are nevoie si de niste circari profesionisti prin Parlament, caci cei de la USR asa au intrat in acest for legislativ. Au, insa, nevoie de un sef circar. Deocamdata nu-i oficializat, dar toate sansele pentru Julien sa ocupe acest post.
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  
Confidentialitate  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor