Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Privatii avertizeaza ca e iminenta criza in sanatate: Banii spitalelor se vor duce in salarii si sporuri. Pacientii vor avea de suferit
Marti, 13 Februarie 2018, ora 23:30
Ministerul Sanatatii si sindicatele poarta negocieri in aceste zile pentru a stabili ce sporuri va primi personalul medical de la 1 martie, cand intra in vigoare legea care impune un plafon de 30%....
13.02.2018, 19:05 -ggPushy :Cati Prosti erau convinsi ca salariile vor creste, nestiind Math...
Salve!

Avem destui si pe forum,ACUM nu mai zice niciunul Nimic pe subiect.Nici un cretyin!Au disparut.
Cat de tare....Li s -a explicat dar in zadar.
Repet:am avertizat si aratat MATEMATIC ca salariile dar si pensile vor scade.
Aceasta va fi o reala drama pentru batranii nostri,scaderea pensiilor.
In schimb salariile speciale si pensiile speciale cresc de 5-10 ori!

Stati calm,aceeasi cretyini de la guvernare vor explica ca vor creste,Prostimea va crede iarasi.N-ati vazut-o pe Olguta Vulvuta?
Oare de ce Prostimea iubeste sa fie mintita?

Voi dezbate in alta interventie legatura psiho-sociala dintre Prostie si Manipulare Sociala.Pana atunci voi spune doar:cine nu stapaneste notiuni elementare de matematica (nu se cer matematici avansate,tensori,vectori,algebra,etc) trebui sa faca ceva in aceasta directie ,daca nu mai vrea sa fie mintit.
Dragilor ,nimeni sa nu isi inchipuie ca e simplu de calculat salarii (gen aplici procente si gata dupa cum au explicat yidiotii din guvern),e o matematica a OPTIMULUI (min-max) adica lucrezi cu intervale de variatie si alegi optimul functie de TOATE variabilele independente cu efecte in calcul!!!Plus teoria grafurilor,faci grafice,etc.
Ati observat ce calcule faceau retarzii pe la TV?
De curiozitate intreb...

Inainte de a incheia un lucru mai spun:Restauratia Comunista e aproape de a se finaliza.A inceput cea mai dura restauratie antioccidentala,anticapitalista, comunista,antieuropeana si antiamericana,antidezvoltare si antieducatie,antijustitie din intreaga ISTORIE a Romaniei, exceptie perioada obsedantului deceniu (1948-1958).
Sunt curios cati retarzi sustinatori ai Mafiei Rosii inteleg cele scrise de mine aici...Pana atunci “revolutia" fiscala face ravagii,distruge Romania.Si Prostimea accepta tot ce i se intampla.Doamne in ce hal de inactiune si adormire a ajuns acest popor.In alte tari cladirea guvernului era in flacari iar sediul partidului vinovat distrus ,plus liderii lui linsati,cerand protectie.

La noi sunt atat de linistiti ca renunta la protectie,vezi cazul SPP!
Q.E.D.

Stima,
gg
13.02.2018, 18:51 -Cetateanul_turmentat :Ce uita i.mbecilii astia din pesede
e ca banii aia nu sunt ai lor ci ai nostri. Eu nu sunt de acord sa vars un purcoi de bani la sanatate lunar ca sa umplu buzunarele unor spagari pentru un serviciu la fel de prost. Si de fiecare data cand am o problema sa trebuiasca sa apelez la o clinica privata, din nou pe bani grei.
13.02.2018, 23:32 -Reformistul :Nici eu ...
Nu sunt de acord sa beneficieze imbuibatii de la spitalele private de banii asiguratilor la stat si sa mai ceara cel putin (!) inca o data pe atat de la pacienti.
Ar trebui ca privatii sa nu primeasca bani de la stat.
Daca sunt buni cine vrea sa mearga la ei, n-au decat sa plateasca, dar nu sa ia din banii astia putini, stransi cu greutate, sa-si umfle jmekerii conturile.
Atata timp cat eu cotizez la sistemul public, vreau sa beneficiez de servicii corecte la spitalul de stat.
Pe cand asa, banii mei sunt dati unor afaceristi, care se lauda ca le-au crescut profiturile din banii mei.
In loc ca acesti bani, care de fapt reprezinta o contributie a fiecarui angajat, sa fie folositi pentru spitalele publice, ca sa le creasca gradul de confort si de dotare sau sa creasca salariile personalului ca sa mai ramana cativa in tara asta, sa aibe grija de noi, ei sunt bagati in buzunarele unor profitori care jegmanesc populatia aflata in suferinta.
Sunt curios cati dintre noi in caz de urgenta mergem la spitalele private?
13.02.2018, 20:20 -silvia_h :Şi până acum tot pacienţii au avut de suferit!
... Si cui i-a păsat? Celor care ne conduc in nici un caz...
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor