Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Magistratii au blocat retrocedarea stadionului Juventus. O batrana de 88 de ani trebuie sa primeasca despagubiri pentru arena de fotbal, un cartier de blocuri si parcul Motodrom
Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:45
Stadionul echipei Juventus Colentina ramane in proprietatea Primariei Bucuresti, potrivit unei decizii irevocabile date de Curtea de Apel Bucuresti. Instanta arata ca mostenitorul averii "Mihaescu"...
17.04.2018, 15:09 -porcaria123 :punctele nu au valoare, banii nu exista la fondul proprietatea
Toate aceste terenuri sunt luate defapt pe gratis de la batrana caci bani pt despagubiri nu exista . Hotie la drumul mare, nimeni din cei care primesc puncte nu au vazut un leu.
17.04.2018, 14:50 -Gurgui017 :Cred ca legea asta a retrocedarii cum nu mai exista pe lume,
a creat cadrul legal la cele mai mari excrocherii de dupa 89 !
Din harticol si dintr-o postare ineleg ca terenul asta al lui Iuventus RO ar fi fost cumparat in anul 1928 de sotul babetei ce figureaza ca persoana careia i s-a retrocedat (caci sunt 100 in 1000 convins ca ea este doar un paravan al unui Becali imobiliar) dar clubul deci si stadionul is din anii 1920...
Miroase a coruptie, a hotie si a justitie strambata de tot !
PS Oare de ce RO este unica tara din fostele tari comuniste unde s-a dat o atare lege si mai ales unica care a restituit in natura proprietati. Spre exmplu in ungaria nu s-a restitit in natura nimic iar despagubirile au fost de maxim 20 de mii de euroi !
17.04.2018, 15:05 -porcaria123 :gresit
Daca era cineva in spatele retrocedarii adica al batranii se alegea si cu terenul Juventus nu cu niste gropi de gunoi si poligoane auto dezafectate. regele gunoaielor care detine clubul a facut cadouri substantiale incepand cu cateva luni in urma judecatorilor ca sa se asigure ca va putea folosi terenul GRATIS, fara sa plateasca un leu la taxe!!!! Nu degeaba orasul arata cum arata.
16.04.2018, 18:58 -jelu :Jugulara Bucuresti
Nu "Juventus"...
Echipa a cui puii mei este,nu are voie sa foloseasca denumirea de Juventus Bucuresti!
Voi nu stiati?
16.04.2018, 19:45 -BRRC :Dom Postac
Juventus este una dintre cele mai vechi echipe din Ro . Unde erau italienii in anii 20 ,de ce n-au guitat nimic atunci ?
16.04.2018, 18:12 -amerikaine :Adevarul
Romania o tara de jigodii si nenorociti. Parintii mei au patit la fel , primarii si acolitii lor au tergiversat lucrurile pana pamantul parintilor a fost dat unor excroci politici apoi vandut firmei Kaufland unde normal sa construit magazinul Kaufland . Parintilor li s-a repartizat pamantul undeva la cealalta periferie a orasului Tulcea .Asa va pati si sarmana batranica , pamantul care il va primi nu va avea nici o valoare i se vada undeva la Cucuietii din Deal .Bine ca au furat si impartit pamanturile scumpe politicienii excroci si nenorociti din rromanika .Traim intr-o tara de rasul lumii ,coruptii, hotii, smenarii , cersetorii, pomanagii,pupincuristii, mincinosii , milogii , saracii , flamanzii sunt la mare valoare. Suntem rusinea, zoiul, spalatorul,presul europei .Dau dreptate europenilor cand ne fac tigani si sarantoci, au dreptate cand spun ca suntem talhari , needucati , salbateci si primitivi .Doar cine nu a trait intr-o tara civilizata poate spune ca nu e adevarat .Niciodata nu vom fi la nivelul celorlalte tari europene nu din cauza lor ci din cauza poporului asta de tampiti si idioti , cu glumitele noastre de doi lei niciodata nu vom fi europeni .Stiu ca e dureros , pupincuristii dezaproba ce scriu , neinteresant atat timp cat eu spun adevarul .
16.04.2018, 19:36 -33154 :bai nene!
Romania asa cum este ..inca este tara mea.Nu te zbate ca sunt in USA din '90,si am cetatenia americana de zeci de ani.Nimeni nu-ti da tie voie sa numesti tu pe romani,nenorociti si jigodii.Posteaza ca un domn chiar daca ti-e greu.Te inghesui si tu si cel numit ..miami,sa ponegriti romanii.Intimplator locuiesc in Miami-Beach si sunt fiu de legionar.Mai sunt si ardelean si noi ne iubim tara si-i ajutam cum putem pe cei de acasa.Orice,dar nu-mi ponegresc tara si oamenii ei.Veniti voi din Tulcea si Tirgoviste-oameni fugiti ca si mine spre mai bine-sa judecati poporul roman care intr-adevar trece printr-un moment greu.Sa va fie rusine,ca romani nu mai sunteti.
16.04.2018, 22:28 -Mos bazil :BRRC dateti campii d-le propagandist deziformator
Pana a intra in UE ii trimetea pe toti impachetati inapoi in Romania.
16.04.2018, 20:47 -amerikaine :Adevarul pentru 33154
Ce cauti tu in America ardeleanule? Eu am venit aici pe timpul comunistilor, azilant politic, tu ce cauti aici daca erai asa bine si respectat in Romania ?Tu ai venit in America cand Romania era in capitalism dupa revolutie. Daca tot respecti Rromnika de ce nu pleci inapoi ca sa fii respectat acolo? Cred ca ai fost sarac si flamand de asta ai venit aici in America, apropo fratele bunicului Tulcean a murit luptand pe front sa elibereze ardealul cand voi ardelenii erati iobagii lor si nu ati ridicat un pai sa scapati de iobagie. Ai uitat cand grofii unguri va puneau pe rotisor, va violau femeile, va lu-au mancarea de la gura copiilor? Ati uitat cand fugeati la sud s-a scapati de puscaria si pedepsele grofilor? Sudistii v-au dat dat casa, masa si locuri de munca, voi ardelenii denumiti si jidanii romani nu ati fi facut asa ceva pentru sudisti .Si daca esti asa mandru de Romania te invit sa te intorci acasa acolo de unde esti tu , in ardealul tau .Nu-mi spune tu mie ce si cum sa vorbesc, stiu diferenta rromanika -america .
16.04.2018, 19:48 -BRRC :Dupa 90
N-a mai fugit nimeni ,granitele erau deschise .
16.04.2018, 18:30 -Miami :eu te inteleg ft bine...
Stiu ce simti cind nedreptatea ti se baga fortat pe gat.Bunicii mei au avut paminturi linga Targoviste,pe doua dintre ele se afla sonde de gaze.Logic ar fi fost sa fie despagubiti sau macar sa li se ceara voie ca aceste sonde sa stea pe locurile noastre.Numai ca li s -au dat alte terenuri in alta parte ,pe motiv ca sondele sunt ale statului.Comunismul traieste....
17.04.2018, 16:25 -porcaria123 :despagubirile in bani adica in puncte fara valoare
O mare smecherie punctele, statul ia terenuri si case pe gratis, fondul proprietatea are zero lei pt a rascumpara punctele. Propietarii asteapta de peste zece ani, este lista, la 88 de ani nu are nici o sansa sa primeasca ceva. noi suntem din 2009 pe lista cu numar peste 1000, ea va fi la vreo 3000+. Ne-au furat bunurile cu acte in regula.
16.04.2018, 19:06 -amerikaine :Adevarul
Corect ce spui, problema e ca politicienii pot lua orice pamant pe cand persoanele cu drept de propietate nu isi pot primi drepturile .De ce pentru unii muma si pentru altii ciuma ? De ce intotdeuna in tara asta de milogi a trebuit sa fie asa? De ce intotdeuna in tara noastra de *** nu este niciodata dreptate ? Mi se face scarba de tot ce inseamna rromanika, salutari din Halllandale :)))
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor