Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
I.Fota: Sa bagi mana in banii Armatei ar fi apogeul coruptiei. Marginalizarea presedintelui, o crima constitutionala Interviu
Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 19:19
Campania de marginalizare a presedintelui Romaniei, din care face parte si scandalul de la varful Armatei, este o "crima constitutionala" care afecteaza grav statul, pentru ca i se reduc astfel...
12.01.2019, 06:46 -doru0506 :mai este un aspect pur romanesc...
....Dragnea isi pune prim ministru,il lauda la numire, si dupa scurt timp il demite..??!!!!....Johanis il numeste pe Les ,il lauda la numire, si acum este vorba romanesca 'ca la usa cortului'...??!!
12.01.2019, 06:43 -doru0506 :culmea este ca acest conflict este total artificial....
....deoarece generalul care urma sa fie numit este la fel de neutru politic si competent ca si cel anterior conform multor experti militari straini si romani...sa fie creat un blocaj instutional care incalca Constitutia deaorece rolul presedintelui este de 'mediator'=antiblocaj numai pe motiv de 'marginalizare' sau 'Psd-ul sa nu mai cistige capital politic' nu este regula...
12.01.2019, 06:32 -doru0506 :nu este vorba despre nici o 'marginalizare'....
...MApN face parte din guvern,....guvernul se ocupa de administrare...guvernul desemneaza un ministru care sa se ocupe de aceasta administrare...acel ministru va lucra zi de zi cu acel general...daca ministrul se intelege bine cu un anumit general lasati-l naibi 'sa administreze'...Adevarul este ca conform Constitutiei,daca s-ar respecta ,Romania ar trebui sa fie republica parlamentara si daaaaa....daaaa presedintele ar trebui sa aiba un rol marginal-formal-simbolic in aceste chestiuni de numiri...cu un singur amendament poate totusi refuza o numire cind sint dovezi indubitabile de terorism,tradare,criminalitate si prezentate public...asa este LEGEA dar noi traim intr-o minciuna mai odioasa decit cea de pe vremea lui Ceausescu...???!!!!
12.01.2019, 01:52 -MugurDEfluier :Imi pare rau ca nu sint la subiect dar acest cometariu merita
Prima pagina a zilei !!!!!!

Teddy62 Rank user: x5 11.01.2019, 19:
A facut cometariul de mai jos !!

"majoritatea romanilor din america

il sustin pe Bozo pentru ca sintem o natiune rasista...am si eu o cunostinta care atunci cind vorbea de Obama incepea cu "maimuta" sau "cioroiul", plus citate din Fox, ca de exemplu, "comunistii din California"...
iar pentru afluxul de droguri din Mexic, eu acuz in primul rind pe americani pentru apetitul lor senzational...daca nu ar fi cerere, nu ar fi oferta...credeti ca daca s-ar stopa drogurile venite din sud (si acestea marea majoritate pe la punctele de frontiera) nu s-ar inlocui oferta cu altele venite din Asia de exemplu?
toti instigatorii de pe forum repeta aceleasi fraze goale, dar cind Obama caum vreo 6 ani a pus pe masa o propunere pentru o noua lege a imigratiei, republicanii nici nu au vcrut sa auda..."

Va rog sa il felicitati personal pentru jignirea a tuturor romanilor de pe glob !!
11.01.2019, 20:18 - :sus dedi
titlul tradus corect ar fi "sa bagi mana in birul spre inalta poarta e ..." sau "lupta dintre serviciii, maior si coldea sub asediu"
acum am aflat si de ce a plecat dedi in concediu - ca sa nu fie el aratat cu degetul
11.01.2019, 20:04 -MosGerila :S.a reglat si problema fregatelor. Sinistrul apararii nationale a
blocat cumpararea. Ca asa doresc muschii lui si ai lui daddy.
Mai exista pedeapsa cu moastea in Romania?
Ar fi cativa care par predestinati.
12.01.2019, 02:05 -Stan :Vrand-nevrand, a facut bine stopand cumpararea fregatelor!
Pai nu realizezi ce scandal ar fi iesit daca le-ar fi cumparat pe alea mai scumpe la aceleasi performante?
Asa se poate investiga si cu putin noroc si un procuror cinstit, se poate elucida mish-mashul...
11.01.2019, 13:32 -Portocale Strivite :Din câte văd, românii..!Lucrurile sunt foarte clare.
1) Președintele are* susținerea: SRI,DNA,#rezist,Corporații străine,o parte din Diasporă..și cam atat.(Servicii,in general)
2) Președintele Nu are* susținerea: PARLAMENTULUI ROMÂNIEI,GUVERNULUI ROMÂNIEI,CCR,MAN,MAI și a Majorității cetățenilor de Naționalitate ROMÂNĂ..care trăiesc in interiorul granițelor de stat ale ROMÂNIEI...acestea sunt..(Instituțiile oficiale,de bază,ale oricărui stat democratic)..!
Păi..lucrurile sunt clare și stăm cam așa:Știm că ROMÂNIA.. ca:..teritoriu,stat administrativ,limbă,cultură,istorie,armată,invățămant și existență de-a lungul timpului ...este situată in ROMÂNIA..!
Știm că: Națiunea romană..este reprezentată și apărată oficial și de sine stătător(acum și in orice situație de schimbare geopolitică la nivel Global) de către,Instituțiile MAJORE,de bază ale statului ..!Parlament,Preșidenție,Constituție(CCR),Armată(MAN),Poliție(MAI)..etc.
Ori din cate vedem;..doar Presedenția..reprezentată de un singur OM ..este singura instituție ..care este **Gică Contra** ..bazată pe Servicii și instituții externe ..!
Iar dacă acest Tablou..nu vă este destul de clar..veți vedea,din nou la alegeri.
11.01.2019, 23:00 -Bgan :Bai protocoale stirbite
Romania e 80% cu Europa, adică e contra voastră și o sa va strivească de nu o sa va vedeti.
12.01.2019, 11:25 -Portocale Strivite :Din ăștia 80%.....3/4 sunt votanți PSD.
Hai nu vă erijați singuri in ceva ce nu vă aparține..și nu vă definește!
Marea majoritate a votanților PSD 85%..sunt Pro-Europeni convinși..!
Cantați la altă masă..!
11.01.2019, 22:35 -alina.a :Guvernul e și MApN și MAI, nu mai număra ca Ghiță!
Președintele nu are nevoie de susținerea nici a Parlamentului, nici a guvernului, adică a lui Dragnea, cel votat pe o listă care a strans doar 70 mii de voturi.
Președintele are 6 milioane de susținători și este comandantul suprem al forțelor armate.
11.01.2019, 14:53 -Emigrantul-Anonim :vei vedea la alegeri daca le mai apuci.......nici tu nu crezi!
*
12.01.2019, 02:31 -MugurDEfluier :Si ciar crezi ca esti anonim ? !!!!!
Pentru cei care traiti in iulzia de anonimat !

Sau mia delicos cei care se leaga pe mai multe aconturi si cad in ridicol.!! :)
Am o surpiza pentru voi !!

Intelg pe acei care folosec doar conditia de "windows cu numerele lor" dar intrebati copii vosri care se mai joca jocuri online si veti afla o gramada de informati uitle si va vor proteja de ridicol.
Deci !
serverul de logare a acestui "website" se gasete la 91.28.142.222 .Acest server se pote scana flosoint amator o gramda de "3rd party software" si punetiva in Cautare ce web browser folositi " network anailizer" ca sa va dau o ideie cit de valabila la amatori este (nu mai vorbim de consartati in cyber security ) dar care sint profesionisti.
Deci sa va trezec ca vam adormit ! pina si uni din copii vostri care joca jocuri online stiu asta .
deci scanarea pe operioda de timp a uni server de logare iti da IP care se logaze in acel server cu numele si email de care se logeza . Hai nu sarit in sus ca nu sa incalcat nici o lege sinteti la limita dar nu ati incalt legea . Deci mai departe IP poti sa il pui in "web brwozer " de exempul www.ipaddress.com deci .com este o adresa legala publica ( va sfatuiesc sa puneti 91.28.142.222 si vedeti ce spune ).
Infrsit pentru cei care nu au intels prea multe de exemplu Ip 74.14.6.184 este al compliei Bell Canada din Toronto . :).
Mai sus cum explicam poti sa gaseti si IP de logare in ziare .com deci un ip iti da locatia unde esti .
De exemplu un ip confirmat din catrierul Scarborough din Toronto .
Ia sa vedem in cartierul de care vorbim cite nume romaesti sint si asta este usor si legal in Yellow pages a acel catier care se afla online .
Deci va rog nu va mai faceti ridicoli de avea converati cu tine insuti sub " anonimat " sau cazind in ridicol loginduva pe mai multe aconturi adresa IP este la fel :)
Acest forum este de a comunica dar si aceste adrese si postari nu sint private simai ales computere care scaneza automat cuvine selectate de adminstratorul de retea .Deci despre ce anonimat vorbim ? ::):):)
Va sfatuiesc nu cadeti in ridicol.( pina si copii vostri rind de voi ? ).
Si nu postati timpeni ca veti avea satelit cu numele vostru :) Ciar nu ati invatat nimic din informatile gratis daruite de Edward Snowden (si asta nu este singurul)

( revenire la forma initiala )
11.01.2019, 16:37 -DUTTY :Ramii acolo asa cum esti emigrant si anonim!!!!
.
11.01.2019, 11:54 -MacGigi :Viermii lui dracnea colcaie in tot marul romanesc. Fructul este
complet putrezit si infectat (sau infestat) de paraziti care consuma ultimele grame de fruct. Dracnea si tariceanu, guvernul de paie si toti trepadusii, blondele si habarnistii insurubati in toate structurile administrative, guvernamentale si de justitie au pervertit toata societatea si au adus Romania in pragul unui razboi civil! Nici Armata nu va scapa din ghiarele acestor mafioti.

Desteptati-va romani, din somnul cel de Moarte!
Opriti teleormanizarea tarii si a sufletelor voastre!
Comentariu inadecvat
11.01.2019, 14:55 -Emigrantul-Anonim :da, ce au cu tine de te depuncteaza asa rau? ai vreo banuiala?
*
12.01.2019, 02:16 -Stan :Mai portocale strivite, ai rams cu fixul "Basescu"
Basescu e istorie, deja amintirea lui este total estompata, ne amintim doar de slabiciunea vinovata pentru Nuti si de partea buna: intarirea Justitiei. Pana la Basescu, nu exista ca procurorii sa atinga un hot din "inalta" politica; aminteste-ti de dementa pesedista cand l-au arestat pe Niculescu, "vecinul" din Arges!
In orice caz, Basescu azi nu mai conteaza, au aparut marii banditi, hoti, incompetenti, analfabeti. Patrund ca viermii in toate institutiile si le cariaza, trebuie facuta dezinsectia cat mai curand.
11.01.2019, 17:21 -Portocale Strivite :Știi..că aici este cuibul de viespi..!
Toți cei care nu pupăm in fund pe site..sistemul Fascisto-Mafiot..creeat de Băsescu suntem depunctați de către GASHKA voastră..!
Acest site a fost creeat..dacă imi aduc bine aminte..pentru campania lui Băsescu..la primul său mandat..!Lumea spune,că este un site,creeat și administrat de către securiști.
Iar asta spune totul.
Comentariu inadecvat
11.01.2019, 19:59 -florika :psd e falit
psd-ul a ramas fara bani pentru pomana electorala. acum ia bani de unde poate. urmeaza rezerva nationala.
11.01.2019, 10:11 -Mucianceai ::))))) de la Bucuresti se da ora exacta ! Mucles ca vaparaez
mocar.....
11.01.2019, 10:29 -Hastalavista :stiu ca ora eXacta se da de la Groapa de Gunoi:)))
a vorbit Mucianceai:)))))???
Sarbește-ti ceaiul Rromule!
11.01.2019, 09:21 -valll :O intrebare despre general Dumitru Scarlat
Domnul Fota spune ca este un bun profesionist, brav militar. Atunci, de ce a fost el ales si de ce insista sleahta sa-l numeasca pe el in fruntea Armatei Romane???
Nu am nicio indoiala ca intentiile lor sunt foarte murdare. Ii tradeaza si obraznicia de a propune CSAT niste manarii ca la CJ Teleorman.
Dar de ce tocmai generalul? De ce el a acceptat sa fie propunerea lor, desi nu se incadra in Lege?
Pe mine asta ma ingrijoreaza, ce e cu generalul.
11.01.2019, 06:31 -IonBr :Parcă prima dată se bagă mâna ...
Erau și niște fregate depășite tehnic ...
Uite corecții din Marea Britanie:
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-6228162-scandalul-fregatelor-second-hand-procurorii-britanici-cer-punerea-sub-acuzare-bae-systems-pentru-presupuse-acte-coruptie-romania-africa-sud-cehia.htm
Dar totul s-a rezolvat cu o amendă.
https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-6880374-scandalul-fregatelor-bae-systems-plateste-amenzi-peste-400-milioane-dolari-scapa-acuzatiile-majore-dosare-grele.htm
DNA-ul nostru nu a găsit nimic! Amenda cine a incasat-o la noi?
11.01.2019, 12:16 -newoevil :...
...d-le fota apogeul coruptiei a fost atins atunci cand a inceput furtul din bugetul de la sanatate si educatie. Nu cred ca armata ar trebui sa fie pe primul loc in conditiile in care e jale in spitale iar sistemul de invatamant e destul de inapoiat...
11.01.2019, 09:56 - :Armata trintorilor
isi da singura cu stingul in dreptul.S-a falimentat singura,cind potentialul urias al industriei de aprare putea face bani buni,statului,securistilor,si la alde mos teaca,generalii izmene facuti de iliescu.Armamemnt se cauta la greu,araboii si ciorile deabia asteapta sa se ciuruie,doar ca acum il vindeai prin intermediul usa.
Puteau sa faca in fabrici de la arme,pina la tractorase agricultura,sau chiar biciclete,aveau posibilitatile materiale si forta de munca ptr asta.Toate piranha,draci,puteau fi facute la noi si armate cu echipament vest.la fel ramurile unde mai stim ceva,pe la rachete,night vision,sa ne spuna colegii nostri intelectualii.
Ei(generalii spioni kgb de care mustetste ar,***),au inchis fabricile,asa ca acum importa si chibrituri.
Rusine ba!trintori tradatori!
11.01.2019, 14:49 -Emigrantul-Anonim :nu aveam mincare, curent, caldura, chiar ai uitat?
Au plecat 6 milioane romani! In tara au ramas bugetarii, pensionarii si politicienii! Ar emigra si ei dar cine ii primeste? Ce sa faca cu ei? A plecat tot ce era bun, capabil, profesionist! In tara ramine gunoiul!
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor