Criminal in serie la Caracal: S-au gasit ramasite umane in locuinta unui mecanic. Le tinea in frigider si in butoaie

Vineri, 26 Iulie 2019, ora 13:54
27122 citiri
Criminal in serie la Caracal: S-au gasit ramasite umane in locuinta unui mecanic. Le tinea in frigider si in butoaie
Foto: Arhiva Ziare.com

Doua fete au disparut dupa ce s-ar fi urcat in masini de ocazie in Olt pentru a ajunge acasa. Cele doua fete au disparut la interval de cateva luni.

In cadrul anchetei incepute de politie, vineri au fost facute perchezitii la locuinta unui mecanic auto din Caracal, iar oamenii legii au gasit ramasite umane, conform unor surse judiciare. Ramasitele sunt trimise la expertiza.

Perchezitiile la locuinta mecanicului au avut loc dupa disparitia celei de-a doua fete, o adolescenta de 15 ani din Dobrosloveni, care ultima oara a fost vazuta in Caracal in timp ce se urca intr-o masina.

Reprezentantii Politiei Olt au declarat ca politistii, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, fac, vineri, trei perchezitii in Caracal.

"Cercetarile se fac pentru savarsirea infractiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anuntat joi disparitia, a spus ca nu s-a mai intors acasa", au spus sursele citate.

Surse din randul anchetatorilor au mentionat ca la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns dupa datele GPS de pe telefonul fetei.

Una dintre victime a sunat la 112

Purtatorul de cuvant al IGPR, Georgian Dragan, a anuntat ca adolescenta disparuta in aceasta saptamana ar fi sunat joi la 112 si ar fi anuntat ca este tinuta captiva. Apelul a fost facut joi la ora 11:00.

Astfel, Politia a cerut date de la STS despre localizarea fetei, iar reprezentantii Politiei spun ca primele adrese transmise au fost gresite si ca abia la cea de-a patra au fost descoperite ramasitele umane.

Conform unor surse citate de Antena3, ar putea fi vorba despre patru cadavre gasite in casa mecanicului. De asemenea, ramasitele ar fi fost depozitate in butoaie si chiar si in frigider.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au transmis ca acest dosar este inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, iar in urma perchezitiilor, in functie de ce se va gasi, dosarul va fi declinat sau nu.

De asemenea, oamenii legii verifica daca acest caz are legatura si cu o alta disparitie inregistrata in Olt, in aceeasi zona. Potrivit presei locale, in aprilie, o fata din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost gasita.

Conducerea Politiei Romane a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, pentru a sprijini cercetarile desfasurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentantii IGPR.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#adolescente disparute ramasite mecanic, #adolescente disparute perchezitii mecanic , #politie