Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Comandamentul de iarna, convocat la Primaria Capitalei

Luni, 19 Noiembrie 2018, ora 08:28
2349 citiri
Comandamentul de iarna, convocat la Primaria Capitalei
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, luni, comandamentul de iarna, incepand cu ora 10:00, la sediul PMB.

Decizia vine in contextul in care Capitala, dar si zeci de judete se afla sub mai multe avertizari cod galben de vreme rea pana luni seara.

Vezi si Bucurestiul dupa prima ninsoare din sezon: ISU a intervenit in zeci de cazuri, 19 masini au fost avariate. Intarzieri pe aeroporturi

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vizate sunt judete din Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea si din estul si sudul Transilvaniei.

Potrivit ANM, pana luni dimineata, la ora 10:00, in Oltenia, vestul, centrul si nordul Munteniei, se vor semnala ninsori, apoi lapovita si ploaie:

"In intervalul vizat, vor fi precipitatii in general moderate cantitativ, la inceput mai ales sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada, iar in dimineata zilei de luni, 19 noiembrie, treptat ninsorile se vor transforma in lapovita si ploaie. Temporar vantul va avea unele intensificari cu viteze in general de 40-50 km/h."

De asemenea, de duminica seara, de la ora 22:00, pana luni seara, la ora 22:00, in Carpatii Meridionali si Orientali, Muntii Banatului, Moldova, estul si sudul Transilvaniei se vor semnala ninsori in general moderate si se va depune un strat de zapada:

"In cursul noptii de duminica spre luni (18/19 noiembrie) si pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) temporar va ninge in general moderat cantitativ si se va depune strat de zapada local mai consistent. Vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari cu rafale ce vor atinge in medie 45...55 km/h, in special in sudul Moldovei."

Apoi, de luni dimineata, ora 03:00, pana luni seara, ora 18:00, se vor semnala intensificari ale vantului si predominant ploi insemnate cantitativ in Dobrogea, estul si nord-estul Munteniei:

"In Dobrogea, estul si nord-estul Munteniei vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala de 55...75 km/h. Vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#comandament iarna Firea, #comandament iarna Bucuresti , #zapada