Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > trafic rutier
A   A   A

Circulatia ramane inchisa pe 3 drumuri nationale din cauza inundatiilor. Se circula greu si pe alte artere

Circulatia ramane inchisa pe 3 drumuri nationale din cauza inundatiilor. Se circula greu si pe alte artere
Foto: Arhiva Ziare.com
Circulatia rutiera este in continuare inchisa joi pe trei drumuri nationale din judetele Covasna, Suceava si Vrancea, din cauza inundatiilor din ultima perioada. De asemenea, pe alte patru artere nationale, intre care DN 1 si DN 1A, traficul rutier se desfasoara cu dificultate.

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, raman inchise DN11B Targu Secuiesc - Cozmeni, in zona localitatii Catrusa din judetul Covasna, DN2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava, in judetul Suceava, si DN 2L, in localitatea Soveja din judetul Vrancea.

De asemenea, circulatia este ingreunata pe alte patru drumuri nationale - DN12B, in zona localitatii Slanic-Moldova (se circula pe jumatate de cale) din judetul Bacau, DN15B Poiana Largului - Targu Neamt, in zona localitatii Petru Voda (se circula pe jumatate de cale) din judetul Neamt, DN1 Ploiesti - Bucuresti si DN1A Barcanesti - Blejoi, in zona localitatii Barcanesti, din Prahova.
Vezi si:
Romania sub ape. Cod portocaliu de inundatii in 3 judete, drumuri nationale inchise si zeci de locuinte inundatePloile fac prapad: Case inundate, oameni si animale evacuate si cod rosu de inundatii (FotoVideo)Patru oameni au murit luati de viitura in Tulcea
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Iulie 2018, ora 08:22

 Articol citit de 733 ori

Citeste si: