CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia. Cat costa biletul

Luni, 14 Mai 2018, ora 12:22
15556 citiri
CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia. Cat costa biletul
Foto: Arhiva Ziare.com

CFR Calatori introduce trenuri directe de la Bucuresti catre Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia si retur. Vestea mai putin buna este ca acestea sunt temporare, doar in perioada iunie - octombrie 2018.

Cei interesati isi pot rezerva deja biletele de calatorie la aceste trenuri, conform unui comunicat remis luni Ziare.com.

CFR anunta ca trenul catre Turcia va circula zilnic intre 3 iunie - 1 octombrie 2018 si va avea in compunere un vagon cuseta cu 4 locuri in cabina. Acesta va pleca din statia Bucuresti la ora 12:45 si va sosi in statia Halkali dimineata, la ora 7:40. Din statia Halkali trenul pleaca la ora 21:40 si ajunge in statia Bucuresti la ora 19:00, a doua zi.

Intre Halkali si gara Sirkeci, din centrul orasului Istanbul, compania feroviara turca (TCDD) asigura transport auto, astfel:

-cu plecare din Halkali la ora 8:00 si sosire in Istanbul la ora 9:00.

-cu plecare din Istanbul la ora 20:00 si sosirea in Halkali la ora 21:00.

O calatorie dus catre Halkali/Istanbul costa aproximativ 54 euro, la vagon cuseta cu 4 locuri. Preturile pot varia in functie de cursul valutar.

Catre Grecia se va putea calatori in perioada 1 iunie - 1 octombrie 2018. Trenul Bucuresti Nord - Salonic si retur, va fi o data pe saptamana, cu plecare vineri la ora 12:45 din Bucuresti si sosire in Salonic sambata la ora 6:30. Intoarcerea se face duminica cu plecare din statia Salonic la ora 23:10 si sosire in statia Bucuresti Nord luni, la ora 19:00.

Trenul care circula catre Grecia va avea in compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuseta cu 6 locuri, respectiv 4 locuri in cabina. Un bilet de calatorie dus, Bucuresti - Salonic, costa aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuseta de 6 locuri si 62 euro la vagon cuseta de 4 locuri.

Trenul care circula spre Sofia pleaca zilnic la ora 12:45 si ajunge 22:30. Un bilet de calatorie dus costa aproximativ 30 euro la clasa a 2-a. De la Sofia plecarea este la 9:20 si sosirea in statia Bucuresti Nord la ora 19:00.

Pentru cei care doresc sa efectueze calatorii nelimitate cu trenul spre Grecia si Turcia, intr-o anumita perioada, CFR are o oferta tarifara internationala InterRail. Biletele de calatorie pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international.

A.G.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#tren Bucuresti Turcia, #Bucuresti Grecia tren, #Bucuresti Sofia tren , #CFR