Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cazul olandezului criminal: Politia face perchezitii simultan la Bucuresti si la el acasa

Marti, 24 Septembrie 2019, ora 16:35
5895 citiri
Cazul olandezului criminal: Politia face perchezitii simultan la Bucuresti si la el acasa
Foto: Omroep Brabant

Marti au loc mai multe perchezitii in cazul fetitei de 11 ani din Dambovita, care ar fi fost rapita si ucisa de un cetatean olandez. Perchezitii au loc atat la domiciliul barbatului, cat si la apartamentul din Bucuresti pe care l-a inchiriat in perioada in care a stat in tara noastra.

Jurnalistul olandez Marcel Vink, de la De Telegraaf, a transmis pentru o publicatie din Romania ca politistii au impanzit casa olandezului acuzat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, din comuna Gura Sutii.

Johannes Visscher locuia in satul Beers din comuna Cuijk, din provincia Brabantul de Nord, unde isi cumparase o ferma in luna mai.

"In aceste momente, Politia face perchezitii la casa barbatului. Sunt 10 masini de politie aici, nu le recunosc pe toate, dar cel mai probabil sa fie tot politisti.

Nu pot vedea cu exactitate ce se intampla inauntru, dar cu siguranta perchezitioneaza toata zona, aici unde el a trait", a relatat jurnalistul Marcel Vink pentru Romania TV.

Totodata, surse din cadrul Politiei au precizat, pentru Mediafax, ca anchetatorii au inceput perchezitiile la un apartament inchiriat de olandez, intr-un hotel din Sectorul 2 al Capitalei.

Olandezul s-a sinucis, luni, anuntul fiind facut de Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, care a precizat ca informatia a fost primita de la autoritatile olandeze.

Barbatul s-a sinucis dupa ce a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, pentru omor calificat, agresiune sexuala si lipsire de libertate in mod ilegal prin rapire, in cazul uciderii fetitei de 11 ani din judetul Dambovita.

Fetita, care vineri nu s-a mai intors acasa de la scoala, a fost gasita duminica, moarta. Anchetatorii au anuntat ca a fost ucisa in aproximativ 30 de minute din momentul rapirii.

Mihaela Adriana Fieraru a disparut pe drumul de la scoala catre casa, trupul sau, cu urme de violenta, fiind gasit in niste tufisuri in afara localitatii.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#crima fetita 11 ani dambovita , #crima
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Ce tare e Politia Romana: face perchezitii in Olanda!