Barbatul cautat dupa ce a snopit in bataie un batran la Galati a fost prins

Vineri, 18 Ianuarie 2019, ora 18:27
4935 citiri
Barbatul cautat dupa ce a snopit in bataie un batran la Galati a fost prins
Foto: Arhiva Ziare.com

Barbatul eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu care in urma cu 5 zile a batut cu bestialitate un batran pentru a-l jefui, la Galati, a fost prins.

Surse din cadrul Politiei Galati au informat ca barbatul a fost prins vineri dupa-amiaza, de un echipaj al Sectiei 2, in urma unei informatii.

Barbatul a fost gasit intr-o cladire dezafectata din cartierul Tiglina 1 si nu a opus rezistenta.

Acesta a fost dus in arestul IPJ Galati, va fi retinut 24 de ore si sambata va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politia din Galati a publicat vineri poza barbatului care in urma cu 5 zile a batut cu bestialitate un batran pentru a-l jefui. Este vorba despre barbatul care fusese eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu, filmat in timp ce lovea repetat un pensionar de 75 de ani.

"La data de 14 ianuarie a.c., in jurul orei 11.00, un barbat de 75 ani, din municipiul Galati, a fost victima unei infractiuni de talharie, fiind atacat de o persoana necunoscuta, in scara blocului unde locuieste si deposedat, prin violenta, de suma de 500 euro si un telefon mobil.

La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii au identificat prezumtivul agresor, in persoana unui barbat de 36 ani, din municipiul Galati, care, in prezent, se sustrage cercetarilor. Semnalmente: inaltime - 1,75m, greutate - 69 kg, constitutie atletica, par saten, drept, des, barba, fara alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informatii care sa conduca la depistarea barbatului, sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta - 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie", a anuntat IPJ Galati.

Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei sustin ca atacatorul si-a urmarit victima pas cu pas.

Victima in varsta de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC si apoi i-a schimbat in valuta, fiind vorba de 500 de euro. Cand a intrat in blocul in care locuieste, batranul a fost atacat din spate, batut cu brutalitate si jefuit, intreaga scena fiind surprinsa de o camera de supraveghere aflata in imobil.

Victima agresiunii se afla in spital, in stare stabila, fiind diagnosticata cu un traumatism cranio-facial sever.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal pentru talharie.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#barbat batut batran Galati, #recidivist batut batran Galati , #politie