Avocat: A fost gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Au fost descoperite si noi fragmente de oase

Miercuri, 07 August 2019, ora 15:43
6319 citiri
Avocat: A fost gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Au fost descoperite si noi fragmente de oase
Foto: captura Antena 3

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a anuntat, miercuri, ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia fetei disparuta in aprilie, dupa disparitia acesteia, dar si ca in locuinta suspectului s-au gasit noi fragmente de oase.

"Informaticienii desfasoara la fata locului expertiza informatica. A fost gasit si se expertizeaza, respectiv se copiaza datele, dintr-un alt telefon ce apartine lui Dinca. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon si o cartela pe care Dinca le-a folosit in momentul in care a sunat familia Luizei. Organele au reusit sa depisteze acest telefon la o familie. Se descarca datele si de pe acest mediu de stocare", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, citat de Agerpres.

Avocatul a mai spus ca specialistii DIICOT vor efectua joi o expertiza in cazul celor trei telefoane, unui laptop si unui aparat foto, gasite anterior in locuinta lui Gheorghe Dinca.

"Informaticienii DIICOT proceseaza datele pentru a putea fi deschise maine. Exista niste software care le prelucreaza pentru a putea fi deschise. S-ar putea ca DIICOT sa iasa intr-o conferinta de presa sa va explice din ce categorie sunt acele date. (...) A sosit si telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic, ci numai probele biologice. Este in lucru la informaticieni", a precizat Pop.

El a adaugat ca au fost gasite alte fragmente osoase, dintre care unele sunt de natura umana.

Au fost gasite noi fragmente osoase

Pop a mai spus, miercuri, ca noi fragmente de oase, aproape sigur de natura umana, s-au gasit si miercuri, "in interior, dar la suprafata".

"Se punea problema daca se sapa, nu se sapa. Trebuie sa intelegeti ca inainte de a putea sa sape sau sa sparga betoane sau sa intre in acele buncare si ce mai avea Dinca pe acolo trebuie sa perie toata zona la suprafata.

Daca toata zona nu ar fi periata si nu s-ar aduna toate probele de la suprafata si ar intra cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafata. Va pot spune ca s-au mai gasit fragmente de oase, unele aproape sigur de natura umana, in interior, dar la suprafata. Si astazi s-au gasit in continuare fragmente osoase", a declarat avocatul, citat de Mediafax.

Politistii criminalisti si procurorii DIICOT continua miercuri, pentru a sasea zi, cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avocat Luiza telefon Dinca, #crime Caracal, #criminal Caracal , #crima