Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > politie
A   A   A

Arunca bucati de beton de la etajul 8 si s-a ales doar cu o amenda de 400 de lei (Video)

Arunca bucati de beton de la etajul 8 si s-a ales doar cu o amenda de 400 de lei (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com
Un barbat din Constanta a fost amendat de politistii locali cu suma de 400 de lei pentru ca arunca de la etajul opt al blocului in care locuieste bucati de beton, provenite in urma lucrarilor de constructie.

Primaria Constanta a anuntat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca politistii locali au fost sesizati, joi dupa amiaza, de faptul ca un barbat arunca bucati de beton de la etajul opt al unul bloc situat in cartierul Faleza Nord.

"Omul isi facea amenajari interioare in casa si probabil i s-a parut mai comod sa arunce resturile de zidarie direct pe fereastra, fara sa se gandeasca nicio secunda la faptul ca ar putea rani pe cineva.

In imaginile filmate de un vecin, socat de modul de actiune al individului, se vede clar cum bucatile mari din beton sunt aruncate intentionat in fata imobilului, unde se adunase deja un adevarat morman", se precizeaza pe pagina de Facebook a Primariei.
Politistii locali sesizati de martorii intamplarii s-au deplasat la fata locului si l-au amendat pe barbat cu suma de 400 de lei pentru aruncarea la intamplare a deseurilor si i-au cerut sa elibereze terenul din fata blocului de resturile provenite in urma lucrarilor de constructie.

Agentii verifica acum si daca amenajarile interioare se faceau cu autorizatie.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 14:20

 Articol citit de 3087 ori

Citeste si: