Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Steaua > stiri Steaua
A   A   A

Unde au ajuns banii din televizarea meciului CSA Steaua - Academia Rapid: Cele doua cluburi n-au primit niciun leu

Unde au ajuns banii din televizarea meciului CSA Steaua - Academia Rapid: Cele doua cluburi n-au primit niciun leu
Foto: CSA Steaua
Confruntarea dintre CSA Steaua si Academia Rapid a nascut un interes urias printre suporteri, motiv pentru care intre televiziuni s-a dus o adevarata lupta pentru transmiterea partidei.

Din informatiile obtinute de Ziare.com, postul Digi Sport a platit 13 mii de euro pentru a obtine televizarea meciului de pe National Arena, insa banii nu au ajuns nici la CSA Steaua, nici la Academia Rapid.

Conform unor surse din cadrul CSA Steaua, banii au fost directionati catre Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB), cea care organizeaza Liga 4.

Fara sa aiba vreun rol major, AMFB a incasat toti banii datorita unei prevederi din regulamentul de organizare al forului.

Situatia este de-a dreptul incredibila, in conditiile in care in toate competitiile importante, fie ca sunt organizate de LPF, FRF, UEFA sau FIFA, banii din drepturile de televizare ajung intr-un fel sau altul la cluburi.
AMFB nu rasplateste insa in niciun fel cluburile, ci dimpotriva. Iar acesta este doar inceputul in conditiile in care in aceasta vara va avea loc si play-off-ul pentru promovarea in Liga 3.

De aceasta data, AMFB nu va incasa doar banii din drepturile de televizare, ci si cei din vanzarea biletelor intrucat este si organizatoarea play-off-ului.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 12:10
 Autor:Cristian Soitu

 Articol citit de 20195 ori

Citeste si: