Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Steaua > stiri Steaua
A   A   A

Stadionul de 65 de milioane de euro al Stelei nu va fi gata la timp

Stadionul de 65 de milioane de euro al Stelei nu va fi gata la timp
Foto: Compania Nationala de Investitii
Stadionul in valoare de 65 de milioane de euro al celor de la Steaua nu va fi gata la timp, in primavara anului 2020!

Unul dintre reprezentantii constructorului a explicat ca noua arena din Ghencea va fi ridicata pana anul viitor si va putea fi utilizata ca loc de antrenament, insa finalizarea constructiilor va mai ura.

"20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o sa fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. In perioada respectiva se va putea intra pe stadion si nu vor exista aceste utilaje. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament", a spus acesta la Telekomsport.
In momentul de fata se lucreaza la fundatia stadionului, iar in vara ar trebui sa avem deja o buna parte din tribune ridicate.

Iar ceea ce constructorul sustine este ca arena va fi ridicata si finalizata la nivel de gazon si vestiare, pentru a putea fi folosita ca baza de pregatire la Euro 2020, urmand ca apoi sa continue lucrarilor.

Nu a fost avansat un termen pentru inaugurarea oficiala a stadionului Steaua.

65 de milioane de euro va costa stadionul cu o capacitate de 31 de mii de locuri, banii venind de la statul roman prin intermediul Companiei Nationale de Investitii.

M.D.
Facebook ShareTweet
 Joi, 14 Martie 2019, ora 16:12

 Articol citit de 13647 ori

Citeste si: