Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Steaua > stiri Steaua
A   A   A

Planuri mari pentru noul comandant al Stelei: Ce se va intampla cu echipa dupa promovarea in Liga 1

Planuri mari pentru noul comandant al Stelei: Ce se va intampla cu echipa dupa promovarea in Liga 1
Foto: Facebook/ CSA Steaua Bucuresti
Noul comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu, a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa de fotbal.

Acesta spune ca formatia lui Lacatus trebuie sa promoveze pana in Liga 1, iar in acel moment va fi schimbata forma de organizare pentru a respecta regulamentele.

"Cu echipa de fotbal dorim sa facem promovare in Liga a 3-a, a 2-a si apoi in Liga 1. Ne gandim de pe acum la Liga I sa putem asigura cadrul organizatoric pentru functionarea echipei. Stim ca nu poate functiona in subordinea directa a clubului", a spus colonelul Mocanu pentru Telekomsport.

Aceasta schimbare a cadrului organizatoric va insemna, cel mai probabil, o asociere intre Armata si o entitate privata intr-o societate ce va administra si finanta echipa.
Este posibil si ca militarii sa isi infiinteze propria societate, pe care ar controla-o in totalitate, iar echipa ar fi 100% a Armatei, asa cum este acum.

Comandantul Stelei a explicat si ca echipa se va intari in aceasta iarna, Lacatus urmand a primi noi jucatori in lot.

"Incercam sa facem niste intariri in iarna pentru ce urmeaza, pentru play-off, pentru anul viitor. Asteptam cu nerbadare construirea noului stadion, pentru ca acolo vom avea o multitudine de spatii care sa ne asigure desfasurarea activitatilor specifice clubului", a mai spus seful Stelei.

Colonelul Mocanu a preluat conducerea Stelei in acest an, dupa o disputa ce a dus la demisia fostului comandant.

Steaua este lider detasat in Liga 4 Bucuresti si pare mare favorita la promovarea in divizia a treia in vara lui 2019.
Facebook ShareTweet
 Joi, 06 Decembrie 2018, ora 19:02

 Articol citit de 11340 ori

Citeste si: