Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Steaua > stiri Steaua
A   A   A

Florin Talpan nu se lasa: Notificarea trimisa astazi pe adresa FRF si amenintarile lansate de juristul CSA Steaua

Florin Talpan nu se lasa: Notificarea trimisa astazi pe adresa FRF si amenintarile lansate de juristul CSA Steaua
Foto: Arhiva Ziare.com
Juristul CSA Steaua, colonelul de justitie Florin Talpan, a notificat, miercuri, Federatia Romana de Fotbal si a amenintat insitutia condusa de Razvan Burleanu cu un proces costisitor.

Conform informatiilor obtinute de Ziare.com, Talpan a cerut FRF sa stopeze in ultima clipa desfasurarea barajului pentru promovarea in Liga 3 dintre Academia Rapid si FC Singureni.

In cazul in care acest meci va avea loc, Talpan a amenintat FRF cu un proces costisitor.

In notificarea trimisa pe adresa FRF, Talpan invoca faptul ca in acest moment exista un caz pe rol in care CSA Steaua contesta dreptul de joc al unor fotbalisti de la Academia Rapid, in meciul direct din play-off-ul Ligii 4. CSA Steaua a pierdut la prima comisie, dar a facut recurs.
"Va aducem la cunostinta ca in afara de Regulamentul Sportiv care nu permite omologarea rezultatului unui joc atat timp cat nu exista o decizie definitiva se incalca in mod grav prevederile legale ale Codului Civil, motiv pentru care CSA Steaua se va adresa autoritatilor competente ale Statului Roman fiind vorba dincolo de orice dubiu de un abuz si de nerespectarea legii cu consecinte extrem de grave", se arata in notificarea trimisa de Talpan.

Juristul CSA Steaua a cerut FRF sa amane meciul de promovare pentru Liga 3 pana cand va exista o decizie finala in cazul litigiului dintre CSA Steaua si Academia Rapid.

In caz contrar, Talpan a anuntat ca FRF va fi data in judecata de CSA Steaua.
Prima mansa dintre Academia Rapid si FC Singureni este programata sambata.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 17:19
 Autor:Cristian Soitu

 Articol citit de 3940 ori

Citeste si: