Cele doua decizii luate de Becali dupa remiza cu Sparta Praga

Marti, 26 Iulie 2016, ora 23:06
23489 citiri
Cele doua decizii luate de Becali dupa remiza cu Sparta Praga
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a comunicat cele doua decizii pe care le-a luat dupa remiza Stelei cu Sparta Praga din Liga Campionilor.

Becali a anuntat ca Jugurtha Hamroun va fi reprimit la prima echipa, in timp ce Nicusor Stanciu a fost declarat netransferabil.

"Hamroun a fost penalizat pentru ce a facut, dar asta nu inseamna ca-l tinem pe coclauri! Ce, suntem prosti sa-l tinem degeaba? Sa-l platim ca prostii? Va juca si in campionat si in Liga Campionilor", a spus Becali la Digi Sport Special.

"Daca-l mai dau si pe Stanciu, la revedere! Uitati de Steaua. 3-4 ani uitam de Steaua daca-l daupe Stanciu. Jucam la locul 3-4...", a mai spus Becali.

Apoi, Adnan Aganovici si Alexandru Tudorie au fost criticati pentru evolutia din prima parte.

"Nu e bine, e foarte bine! La cum au stat lucrurile e foarte bine. Aceasta echipa Sparta Praga pe noi nu ne poate bate niciodata. E o echipa... Nu vreau sa deranjez. Noi n-am avut cu cine juca in prima repriza.

Tudorie? Suta de milioane s-a dus! Aganovici ii era frica atunci cand venea mingea la el. Pe Tudorie il musca mingea. Mi-a placut de Golubovici care s-a batut pe acolo. La pauza am vorbit cu Mihai Stoica, i-am spus ca ar fi o rusine sa ne scoata. I-am zis ca daca intra Popa o sa-i depasim. Daca era si Hamroun, puteam face scor cu ei!", a conchis Becali.

Steaua a terminat la egalitate cu Sparta Praga, scor 1-1, in prima mansa a turului trei preliminar din Liga Campionilor.

Formatia ros-albastra a plecat cu un egal de la Praga dupa un meci excelent facut de Nicusor Stanciu si spera la calificarea in play-off-ul Ligii.

Returul este programat peste o saptamana, miercuri de la ora 20:45, in direct pe Ziare.com.

Castigatoarea dublei manse va merge in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, in timp ce invinsa in play-off-ul pentru grupele Europa League.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Steaua Sparta Praga, #reactie Becali Sparta Praga , #stiri Steaua