Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Ce s-a decis in noul termen in procesul dintre FCSB si CSA Steaua, proces cu o miza de circa 37 de milioane de euro

Ce s-a decis in noul termen in procesul dintre FCSB si CSA Steaua, proces cu o miza de circa 37 de milioane de euro
Foto: Hepta.ro
Un nou termen a avut loc in aceasta saptamana in procesul intentat de Steaua Bucuresti lui Gigi Becali, un proces in care clubul Armatei ii cere despagubiri de aproximativ 37 de milioane de euro latifundiarului din Pipera pentru ca acesta a folosit ilegal, spune CSA, marca Steaua.

Miercuri pe 10 ianuarie a avut loc acest termen, iar judecatorii au amanat din nou acest dosar pentru o data care se va stabili ulterior, scrie ProSport.

Trebuie spus despre acest proces ca CSA doreste despagubiri de 36,8 milioane de euro actualului patron de la FCSB, pe motiv ca acesta a folosit ilegal marca Steaua Bucuresti, timp de 10 ani, in intervalul 2004 - 2014.

Gigi Becali a anuntat deja ca daca va pierde si acest proces cu Armata, va renunta la echipa sa de fotbal, pentru ca nu are cum sa plateasca acesti bani.
CSA a demarat intre timp si un alt proces, pe 29 decembrie 2017, un dosar in care cere instantei sa recunoasca definitiv palmarestul Stelei din perioada 1947 - 2003.

FCSB a pierdut numele de Steaua definitiv in 2014, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat o sentinta prin care anula marca Steaua inregistrata de Gigi Becali.

D.A.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 12:07

 Articol citit de 4441 ori

Citeste si: