Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sporturi > stiri din sport
A   A   A

Revenire senzationala in Germania pentru singurul roman din Mondialul de Raliuri

Revenire senzationala in Germania pentru singurul roman din Mondialul de Raliuri
Foto: FRAS
Simone Tempestini si Sergiu-Sebastian Itu au revenit spectaculos in Raliul Germaniei, etapa din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri (WRC) obtinand un excelent loc 4 in divizia a doua si 19 la general dupa ce in prima zi se aflau in coada clasamentului din cauza unei penalizari.

Dupa un loc pe podium in Raliul Italiei, pilotul clujean a inceput, plin de optimism, runda din Germania, acolo unde a fost prezent pentru a cincea oara. Echipajul de la Napoca Rally Academy a avut ghinion in start si, dupa o pana, s-a trezit pe penultimul loc in WRC2, fiind penalizat cu 3 minute.

Pentru Simone, triplu campion national absolut al Romaniei, a inceput o cursa nebuna de revenire. In cele doua zile, romanul a incheiat probele speciale constant in Top 5, iar in ultima parte a raliului a avut inclusiv doua clasari pe locul secund.
Locul 4 a adus echipajului tricolor un total de 12 puncte, iar in acest moment, cu patru runde inainte de final, Simone se afla pe 15 la general cu 28 de puncte, la numai 5 lungimi distanta de locul 7.
Facebook ShareTweet
 Marti, 27 August 2019, ora 17:03

 Articol citit de 2274 ori

Citeste si: