Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sporturi > stiri din sport
A   A   A

O noua performanta notabila pentru sportul automobilistic romanesc

O noua performanta notabila pentru sportul automobilistic romanesc
Foto: Transcarpatic Rally Team
Transcarpatic Rally Team a luat parte, alaturi de echipaje din alte 6 tari, la Baja Troia Turcia, etapa din cadrul Campionatului Est-European de rally-raid.

Dupa 4 zile pline de aventura si efort, singura echipa romaneasca inscrisa in competitie a urcat de doua ori pe podium-ul Baja Troia Turcia, obtinand locul 3 la General Auto si locul 3 la SSV.

Echipa Transcarpatic Rally Team, formata din Claudiu Barbu (pilot) si Paul Spiridon (co-pilot), n-a avut deloc o misiune usoara in ceea ce-au numit cea mai dificila cursa la care au luat parte.

Si nu e ca si cum cei doi n-ar avea experienta, participand in trecut pe trasee dificile, precum ECO Race Africa sau competitiile Baja.

La aceasta etapa au fost prezenti sportivi din 7 tari, printre care Turcia, Italia, Grecia, Israel, Serbia, Bulgaria si Romania.
Startul cursei s-a dat in Canakkale, localitate de importanta istorica si culturala pentru Turcia, iar traseul a inumat o distanta de 880 de kilometri prin zone de padure si ruinele istorice din zona Galliopoli.
Facebook ShareTweet
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 13:20

 Articol citit de 1459 ori

Citeste si: