Floyd Mayweather l-a facut KO pe Conor McGregor... in dezamagirea deceniului (Video)

Duminica, 27 August 2017, ora 07:52
32657 citiri
Floyd Mayweather l-a facut KO pe Conor McGregor... in dezamagirea deceniului (Video)
Foto: captura Pro TV

Floyd Mayweather a castigat prin KO tehnic in runda a 10-a lupta cu Conor McGregor.

Lupta deceniului, asa cum a fost numita, a fost mai degraba dezamagirea deceniului. Mayweather si McGregor au pacalit boxul pentru a umple buzunarele lor, ale organizatorilor si televiziunilor.

10 runde a durat lupta dintre Mayweather si McGregor, una in care, in multe momente, am avut senzatia ca in ring se afla doi pensionari.

Cu un stil atipic pentru box, campionul din UFC s-a facut remarcat doar prin comportamentul sfidator, pentru ca, la nivel de lovituri, n-a reusit sa-si puna in dificultate adversarul nicio clipa.

De partea cealalta, pugilistul american, ajuns acum la 50 de victorii din tot atatea meciuri de box sustinute la profesionisti, a lasat impresia ca se joaca si ca nu forteaza chiar deloc.

Pe masura ce rundele au trecut, McGregor abia a mai reusit sa se tina pe picioare, iar Mayweather a decis ca e timpul sa puna capat.

Dupa o runda 9 pe care irlandezul a terminat-o ca prin minune in picioare, in cea de-a 10-a, Mayweather l-a luat tare de la inceput, iar arbitrul a pus capat acestui eveniment sportiv, pentru ca meci de box poate fi numit cu greu.

Dar obiectivele au fost atinse: Mayweather isi mareste averea cu 350 de milioane de dolari, din bursa, pay-per-vier si contracte de publicitate, iar McGregor se alege si el cu aproximativ 100 de milioane de dolari.

In ceea ce priveste celelalte parti implicate in organizare, evenimentul tinut in T-Mobile Arena din Las Vegas a generat incasari de aproximativ 1 miliard de euro.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, desfasurarea luptei de box dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor:

RUNDA 10: Epuizat, McGregor abia se mai tine pe picioare, iar Mayweather continua sa-l loveasca. Arbitrul lasa cateva secunde, apoi intervine si pune capat luptei.

RUNDA 9: Mayweather l-a lovit din toate partile pe McGregor, epuizat complet, si doar prin nu stiu ce minune irlandezul a reusit sa termine runda in picioare.

INFO: Conform specialistului celor de la The Guardian, scorul dupa 8 runde ar fi 77-75 in favoarea lui Mayweather.

RUNDA 8: O runda in care gasesc cu greu ceva demn de scris. McGregor continua sa loveasca slab, fara forta, iar Mayweather s-a plimbat practic prin ring si abia in ultimele secunde a aruncat cateva lovituri.

RUNDA 7: Mayweather il prinde cu trei directe pe McGregor, care o ia efectiv la fuga prin ring. Irlandezul loveste palid si pare la capatul puterilor.

RUNDA 6: Am avut, in sfarsit, o runda cu mai multe lovituri si mai toate de partea lui Mayweather. McGregor isi tine cu greu mainile sus si singurele dati in care loveste e cand il prinde cu spatele pe american.

RUNDA 5: Irlandezul abia se mai tine pe picioare, dar Mayweather, chiar si asa, n-a reusit nicio lovitura notabila. Lupta deceniului se transforma in... dezamagirea deceniului.

RUNDA 4: O prima repriza in care Mayweather arata ca un fost campion mondial. McGregor da deja semne de oboseala...

RUNDA 3: Extrem de dezamagitor acest inceput de lupta, in care McGregor se remarca doar prin comportamentul sau sfidator, in timp ce Mayweather sta doar in defensiva. Publicul deja murmura a nemultumire.

RUNDA 2: Asa cum ne asteptam, McGregor e cel care domina si cauta o lovitura de KO, dar nu reuseste sa-l prinda pe rapidul Mayweather. In schimb, boxerul american puncteaza cu directa de dreapta si se vad deja primele urme pe fata irlandezului.

RUNDA 1: McGregor a inceput ca din tun si s-a aruncat practic peste Mayweather, insa americanul s-a eschivat excelent si n-am avut nicio lovitura puternica. Irlandezul a boxat chiar si fara garda, provocandu-l pe cel poreclit Money. Per total, o prima runda fara nicio lovitura notabila.

ora 07:14 - A INCEPUT LUPTA

07:12 - Cei doi pugilisti sunt anuntati de ring-announcer.

07:06 - E randul lui Mayweather sa-si faca apartia in ring. Pugilistul american are un fel de masca pe fata...

07:04 - Conor McGregor intra in ring si pare extrem de motivat.

07:00 - Se intoneaza cele doua imnuri, ale Irlandei si SUA.

06:58 - "Va fi ultima mea lupta in box", a anuntat Mayweather, care apoi a dezvaluit ca suma pe care o va primi pentru aceasta lupta: "Mi-au dat (televiziunea Showtime - n.red) 100 de milioane de dolari pentru lupta cu Canelo Alvarez, 300 pentru partida cu Manny Pacquiao si acum 350".

ora 06:55 - Buna dimineata! Suntem in asteptarea celor doi pugilisti, care urmeaza sa urce in ring din moment in moment pentru ceea ce-a fost numit meciul de box al deceniului.

INFO: Meciul de box are loc la Las Vegas si e transmis in direct in Romania la TV de postul Pro TV.

INFO: Floyd Mayweather are 49 de victorii din tot atatea lupte disputate la profesionisti, in timp ce McGregor, campion in UFC (arte martiale) se afla in fata primului meci de box profesionist din cariera.

INFO: A fost denumita lupta deceniului si se estimeaza ca va genera castiguri in jur de 1 miliard de dolari.

350 de milioane de dolari va incasa Mayweather dupa aceasta lupta, din bursa de meci si pay-per-vier, iar McGregor "se va multumi" cu aproximativ 100 de milioane de dolari.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Mayweather KO McGregor, #LIVE box Mayweather McGregor, #Mayweather McGregor box direct , #box