Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sporturi > canotaj
A   A   A

Inca o medalie pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj. Dezamagire in finala de "8 plus 1"

Inca o medalie pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj. Dezamagire in finala de "8 plus 1"
Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj
Echipajul feminin de opt rame plus carmaci al Romaniei a ocupat locul 6 in Finala A din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Linz Ottensheim (Austria), duminica, in ultima cursa a competitiei.

Madalina Gabriela Casu, Roxana Parascanu, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Beatrice-Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel si Daniela Druncea au fost cronometrate cu timpul de 06 min 08 sec 490/1000 si au ratat calificarea la Jocurile Olimpice, in conditiile in care doar primele cinci clasate isi asigurau prezenta la Tokyo.

Romania a incheiat Mondialele cu doua medalii de argint, cucerite la dublu vasle feminin (Nicoleta-Ancuta Bodnar si Simona Geanina Radis) si patru rame masculin (Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari).
Romania a calificat sapte echipaje la JO 2020: dublu vasle feminin, categorie usoara, patru rame feminin si patru rame masculin, dublu vasle masculin, dublu vasle feminin, dublu rame feminin si dublu rame masculin.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 01 Septembrie 2019, ora 18:49

 Articol citit de 2704 ori

Citeste si: