Eveniment sportiv spectaculos in Bucuresti, in jurul Arenei Nationale

Sambata, 05 Ianuarie 2019, ora 15:09
4906 citiri
Eveniment sportiv spectaculos in Bucuresti, in jurul Arenei Nationale
Foto: RoDrift

Dupa trei ani de pauza, Bucurestiul va gazdui din nou o etapa din Campionatul National de Drift.

RoDrift a anuntat inca o surpriza pentru fanii acestei discipline a motorsportului.

Astfel, calendarul pentru sezonul 2019 va contine 5 etape si va debuta, la fel cum s-a intamplat in ultimii doi ani, cu runda de pe circuitul de la Mariapocs, pe 11-12 mai.

Evenimentul va fi organizat in parteneriat cu omologii din Ungaria, urmand sa aiba si de aceasta data la start aproximativ 80 de piloti din toata Europa Centrala si de Est.

Dupa ce anul trecut a lipsit, Constanta va reveni in circuit, urmand sa gazduiasca a doua etapa din 2019, pe 22-23 iunie. Etapa de la malul marii este deja o traditie pentru driftul autohton, anual adunand mii de spectatori.

Pe 20-21 iulie, caravana RoDrift va ajunge din nou in Bucovina, pe TransRarau, la prima etapa pe traseu montan din 2019. Etapa de pe celebrul drum montan este una dintre cele mai cautate in fiecare an datorita spectaculozitatii ei. Editia precedenta a strans aproximativ 7.000 de spectatori la battle-urile finale.

Momentul mult asteptat de fani este programat pentru 10-11 august. Dupa ce in 2016 a avut loc celebra runda in jurul Palatului Parlamentului, de data aceasta, etapa de drift din Capitala se va desfasura in jurul Arenei Nationale. Organizatorii au deja experienta dupa ce anul trecut a fost organizata, cu succes, o editie a Drift Games in parteneriat cu Primaria Sectorului 2.

La fel ca in 2017, marea finala a sezonului va avea loc pe Transalpina si va fi comuna cu etapa campionatului ungar, astfel ca runda va avea parte de o prezenta internationala puternica. Au ramas legendare imaginile de anul trecut, de la battle-urile finale, cand peste 1.000 de spectatori au ramas pe traseul de concurs pentru a vedea duelurile, desi afara ploua torential.

RoDrift a anuntat faptul ca, pe langa etapele de campionat, vor mai fi organizate anul acesta si cateva editii de RoDrift Games, dedicate promovarii acestui sport in marile orase.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#program Campionat National Drift, #drift Bucuresti 2019 , #stiri din sport
Comentarii