Eveniment sportiv atipic cu ocazia Centenarului

Joi, 22 Noiembrie 2018, ora 16:14
2312 citiri
Eveniment sportiv atipic cu ocazia Centenarului
Foto: FRAS

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a lansat un raliu atipic, Raliul Romaniei Unite 100, pentru a sarbatori Centenarul, eveniment la care pot participa, in perioada 25 noiembrie-1 decembrie, toti detinatorii de automobile din tara, informeaza forul printr-un comunicat.

Inscrierea in competitie se face direct printr-un mesaj pe pagina oficiala de facebook a federatiei (Federatia Romana de Automobilism Sportiv), nu costa nimic, iar punctajul se obtine exclusiv prin imagini postate in evenimentul creat pe facebook in acest sens.

Traseul de concurs nu este impus ca lungime nici ca start, nici ca finis, dar nici ca lungime sau configuratie, fiind la libera initiativa a concurentilor.

Cei care se inscriu in competitie cu o masina de proveninenta autohtona vor primi din start 250 de puncte, iar camioanele beneficiaza de 500 de puncte. Ulterior, concurentii trebuie sa isi faca o poza alaturi de masina, tricolor si un loc sau un oras de importanta istorica pentru Romania pentru a puncta in clasament.

Astfel, trecere prin Bucuresti, Iasi, Chisinau, Sibiu si Alba Iulia le va aduce concurentilor cate 300 de puncte, iar celelalte orase vor fi punctate cu 100 de puncte. Monumente precum castre, cetati, mausolee sau catedrale de importanta istorica vor fi punctate cu cate 300 de puncte.Toate pozele si filmuletele trebuie sa fie postate exclusiv pe pagina evenimentului creata pe facebook. De altfel, acolo este disponibil si regulamentul complet.

Castigatorii vor fi premiati oficial la Gala Campionilor FRAS de pe 8 decembrie, de la Timisoara, alaturi de ceilalti mari campioni ai motorsportului romanesc. Primii clasati vor fi rasplatiti cu premii constand intr-un set de anvelope de la Dunlop, partenerul oficial FRAS, si cursuri de conducere defensiva la scolile partenere: Giri Rally School (Brasov), Vallino Racing School (Pitesti), Napoca Rally Academy (Cluj-Napoca), Danny Ungur Racing (Cluj-Napoca) si Academia Titi Aur (Crevedia) .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Raliul Romaniei Unite 100, #Raliul Romaniei Centenar , #stiri din sport