Dragulescu nu merge la Europene. Directorul INMS: Poate chiar muri!

Miercuri, 25 Iulie 2018, ora 14:28
6143 citiri
Dragulescu nu merge la Europene. Directorul INMS: Poate chiar muri!
Foto: Facebook/ Marian Dragulescu Official

Marian Dragulescu nu va participa la Campionatele Europene de gimnastica de la Glasgow, Institutul National de Medicina Sportiva anuntand, prin vocea directorului, ca nu ii va da avizul.

Razvan Busneag sustine ca INMS respecta procedurile atunci cand refuza avizarea participarii la competitie.

"Punctul de vedere oficial al Institutului National de Medicina Sportiva ni-l mentinem si este acela al societatii europene de cardiologie care spune ca dupa o operatie ca cea pe care a suferit-o sportivul Marian Dragulescu este interzisa participarea la competitii timp de trei luni.

Este o reglementare europeana, este vorba despre o reglementare a societatii europene de cardiologie care se refera exact la normele care sunt aplicabile sportivilor, la normele de antrenament si de competitie. Medicul cardiolog si inclusiv Institul National de Medicina Sportiva i-au permis sportivului Marian Dragulescu sa se antreneze, dar pentru a participa la competitii trebuie sa treaca o perioada intre 6 saptamani si trei luni de la interventie pentru a nu avea recaderi si pentru a nu fi risc virtual la adresa sportivului", a explicat directorul INMS pentru Telekom Sport.

Acesta a continuat si a declarat ca, daca ar concura in aceasta perioada, Dragulescu si-ar risca inclusiv viata.

"Referitor la riscurile sportivului, insasi Societatea Europeana de Cardiolologie a considerat ca sunt sanse foarte mici, dar totusi exista. Chiar si de anumite probleme de sanatate, poate chiar si de risc vital. Adica, unu la suta sa spunem, astea sunt date dovedite stiintific. Marian Dragulescu, ca sa spun pe sleau, ar putea sa aiba probleme. Poate chiar si muri", a mai declarat Busneag.

Maria Dragulescu este insa decis sa participe la competitie, el solicitand Federatiei sa il lase sa concureze pe propria raspundere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragulescu operat inima, #Dragulescu probleme inima, #Dragulescu aviz medical , #gimnastica