Ce spune fostul ministru al Tineretului si Sportului, Ioana Bran, dupa remaniere

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 18:23
7752 citiri
Ce spune fostul ministru al Tineretului si Sportului, Ioana Bran, dupa remaniere
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Ioana Bran, spune ca perioada in care s-a aflat la conducerea ministerului de resort a fost una "frumoasa, intensa si extrem de solicitanta".

"Am fost la conducerea MTS timp de aproape 10 luni, a fost o perioada frumoasa, intensa si extrem de solicitanta. Am fost in mijlocul a doua lumi interesante. Am avut un contact strans cu tineretul din Romania si cu problemele si activitatile tinerilor, pe care am incercat sa-i sprijin mereu si sa le fiu aproape, pentru ca fac parte din mijlocul lor. Am fost cucerita si de lumea sportului, am trait pe viu emotiile unor mari competitii, am asistat la bucuria invingatorilor si am imbratisat sportivi in lacrimi. Am cunoscut indeaproape frumusetea sportului, am cunoscut mari campioni si antrenori si am incercat mereu sa-i inteleg si sa le fiu aproape. Am facut un bilant al activitatii mele, l-am prezentat de curand public si n-as vrea sa revin acum asupra acestuia. Este printre marile mele multumiri si sunt mandra ca ministerul pe care il parasesc este cel mai avansat in ceea ce priveste procesul de descentralizare, una dintre prioritatile programului nostru de guvernare si, totodata, cea mai mare reforma a acestui minister", spune Ioana Bran intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a MTS la incheierea mandatului.

Ea precizeaza ca inlocuirea sa a fost o decizie politica a partidului din care face parte si ca isi va continua activitatea politica in calitate de parlamentar, in Camera Deputatilor.

" (...) Inlocuirea mea este o decizie politica a partidului de guvernamant din care fac parte si imi voi desfasura mai departe activitatea in banca de la Palatul Parlamentului, pentru a imi continua mandatul de deputat PSD. Multumesc pentru increderea ce mi-a fost acordata si multumesc, de asemenea, pentru sustinerea pe care am primit-o din partea colegilor de la Satu Mare. Ii asigur pe toti ca raman acelasi om de echipa, onest, ca si pana acum si doresc sa-i transmit mult succes si colegului meu de organizatie, noul ministru al apararii, Gabriel Les, dar si noului ministru al tineretului si sportului, pe care il asigur de tot suportul si de deschiderea mea. Vreau in final sa multumesc celor din echipa cu care am lucrat, niste oameni formidabili, care la randul lor mi-au fost aproape si m-au sustinut in momentele grele. Ma bucur ca las ceva in urma mea, sunt mandra ca alaturi de colegii mei am construit planuri si proiecte solide, ca am luat masuri care au imbunatatit viata tinerilor si sportivilor din Romania. Sper ca ce am inceput bine sa fie continuat de cel care imi va prelua mandatul, sper ca ambitiosul proiect EURO 2020 sa fie dus cu succes la bun sfarsit", afirma fostul ministru.

Bran spune ca de multe ori si criticile i-au fost de folos.

"Celor care m-au criticat le multumesc pentru observatiile care poate, de multe ori mi-au folosit si le doresc sa ramana vigilenti si sa apere in continuare interesele sportului. Le doresc mult succes tuturor partenerilor cu care am lucrat, de la federatii la subordonatele MTS, de la COSR la celelalte ministere si la fostii colegi din Guvern. Imi voi continua activitatea politica cu aceeasi ambitie si voi ramane mereu apropiata de tineret si de sport, ori de cate ori va fi nevoie. Le doresc colegilor din noua echipa guvernamentala putere de munca si mult succes!", a adaugat Ioana Bran.

Luni, premierul Viorica Dancila a anuntat, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, noua formula a guvernului.

Constantin-Bogdan Matei a fost propus pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, el depunand marti juramantul de investitura in functie, alaturi de ceilalti noi ministri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Ioana Bran remaniere , #stiri din sport