Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Sporturi > stiri din sport
A   A   A

Campioanele europene au revenit in Romania: "Am demonstrat ca suntem cele mai bune"

Campioanele europene au revenit in Romania: "Am demonstrat ca suntem cele mai bune"
Foto: Captura Telekom Sport
Componentele echipei feminine de tenis de masa a Romaniei au revenit in tara dupa performanta fantastica de la Campionatul European, unde au castigat titlul continental.

Eliza Samara, liderul formatiei noastre, spune ca "tricolorele" au demonstrat din nou ca sunt cele mai bune din Europa si a marturisit ca se gandeste deja la un al treilea titlu consecutiv la urmatoarea editie.

"Am demonstrat iar ca suntem cele mai bune. Meciul cu Portugalia a fost unul foarte greu, nu greu. Foarte. Cel mai greu a fost sa ne stapanim emotiile, presiunea. Pentru mine cel mai greu meci a fost cel din semifinala, cu Polonia, pentru ca antrenorul polonez este antrenorul meu si jucatoarea este cu mine in echipa, si ma cunosteau bine", a declarat Eliza Samara, la Telekomsport.
Viorel Filimon, antrenorul echipei noastre, si-a felicitat elevele dupa acest succes istoric.

"E o medialie foarte grea si au muncit fetele foarte mult ca sa o castige. In finala, fetele s-au autodepasit, fiecare si-a stiut scopul, intram si castigam fiecare meci si nu mai avem treaba mai departe. Asa s-a si intamplat", a conchis Filimon.

Echipa nationala feminina a Romaniei a cucerit din nou medalia de aur la Campionatele Europene de tenis de masa, dupa o finala castigata in minimum de seturi, scor 3-0, in fata nationalei din Portugalia, la Nantes, in Franta.

Este al doilea titlu continental consecutiv castigat de romance, dupa cel obtinut in urma cu doi ani in Luxemburg.
Facebook ShareTweet
 Luni, 09 Septembrie 2019, ora 18:55

 Articol citit de 3069 ori

Citeste si: